Vestea care a șocat showbiz-ul autohton! Andreea Bălan și George Burcea, împreună în vacanță: „Trebuie să se bucure de vară”

Publicat: 16 Jun. 2020, 13:26 Vedete

Deși în urmă cu câteva luni Andreea Bălan și George Burcea erau protagoniștii unui scandal de proporții, acum cei doi au anunțat că vor pleca împreună într-o vacanță.

Deși sunt în plin proces de divorț iar artista a dezvăluit că șansele de împăcare nu mai există, Andreea Bălan a luat o decizie la care nu se aștepta nimeni.

Se pare că ei ar fi plănuit să meargă împreună în vacanță, pentru ca micuțele să se distreze și să nu simtă lipsa tatălu. În plus, se pare că și mama Andreei îi va însoți în escapadele ce vor urma.

„Nu este nimic neobișnuit în asta. Fetițele trebuiesc duse la mare, la mare, trebuie să se bucure de vară. Și cel mai important este să meargă împreună cu ambii părinți. Da, vor merge în vacanțe toți patru. Doi adulți pot pleca undeva și în calitate de prieteni, nu trebuie neapărat să fie un cuplu. Mă rog, în aceste mici escapade va merge și mama Andreei, deci vor merge toți cinci.”, a declarat o persoană apropiată celor doi.

Mai mult decât atât, de când a reînceput filmările emisiunii la care este jurat, George își petrece tot mai mult timp cu micuțele Ella și Clara.

Ella și Clara, două fetițe minunate pe care Andreea Bălan și George Burcea le au împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea.

Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se căsători  pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere, relatează Cancan.ro.

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019.

Publicat: 16 Jun. 2020, 13:26 Vedete
Pe aceeași temă