Andreea Bălan, replici acide la acuzațiile lui George Burcea: „El își vede fetițele foarte rar”

Publicat: 22 sept. 2022, 09:59 Autor: Camelia Vedete

Andreea Bălan, replici acide la acuzațiile lui George Burcea. Andreea Bălan a răspuns imediat la acuzațiile care i se aduc de fostul soț, George Burcea. Artista spune că actorul minte și nu iubește atât de mult fetițele.

George Burcea a făcut acuzații grave la adresA Andreei Bălan. El spune că fosta soție vrea custodie exclusivă și vrea să îl decadă din drepturile de părinte.

Andreea Bălan a făcut lumină în acest caz și a afirmat că George Burcea minte cu nerușinare. Și încearcă să inducă publicul în eroare cu iubirea și grija pentru fetițe.

Andreea Bălan, replici acide la acuzațiile lui George Burcea

„Contrar iubirii pe care o afișează public, el își vede fetițele foarte rar și nu respectă programul de 2 weekenduri pe lună.

Din mai până în prezent, fetele au dormit la el doar 12 zile, iar în luna august, care era luna sa de vacanță, a venit să le vadă doar 2 ore.

Cât am fost eu plecată în America Express, le-a luat în total 9 zile (în 2 luni), mama fiind cea care a avut grijă de ele.

Eu sunt obligată de sentința primei etape a procesului de divorț. Să îi dau fetițele, weekendurile 1 cu 3 din fiecare lună, indiferent de cum se prezintă atunci când le ia (în ebrietate).

În cazul custodiei exclusive, el nu ar fi decazut din drepturi și nu i se iau copiii (așa cum încearcă să inducă în eroare publicul). Are aceleași weekenduri și vacanțe.”, a transmis Andreea Bălan, conform spynews.ro.

Andreea Bălan ia măsuri în instanță

Mai mult, artista a precizat că are în plan să-l ducă în instanță pe fostul soț, de fiecare dată când spune o „minciună” despre ea în mod public.

„Din pacate, situația dintre noi nu se poate ameliora și nu putem comunica decent. Deoarece ne jignește constant, atât pe mine cât și pe mama mea și face totul intenționat ca să ne supere.

Totodată, are nenumarate notificări în care i se cere să nu mai mintă presa și să fie un tată responsabil. De acum, orice minciună va fi taxată în instanța.”, a mai spus cântăreața.

George Burcea, atac la acuzațiile Andreei Bălan. „Copiii nu ar trebui să fie armele pe care le folosești pentru a-ți hrăni orgoliul!”

George Burcea i-a dat replica Andreei Bălan, după ce l-a acuzat că a venit băut să își ia fetițele. Actorul spune că artista vrea doar să îl îndepărteze de ele.

La doar câteva zile distanță, George Burcea a reacționat la mesajul pe care fosta lui soție l-a publicat pe rețeaua de socializare. Actorul a precizat că Andreea Bălan minte. Și că el își dorește cel mai mult ca fetițele sale să aibă un trai bun, dar și ambii părinți aproape.

”De câteva zile mă gândesc dacă să reacționez public și nu doar în instanță la linșajul public inițiat de fosta soție. Probabil în anticiparea apelului ce urmează a fi judecat pentru procesul de divorț. Consider că mi s-a declarat război, dar nu voi da curs la așa ceva. Nu voi răspunde atacurilor cu aceeași monedă pentru că nu asta este soluția când singurul meu scop este bunăstarea copiilor. Citește continuarea aici.

Publicat: 22 sept. 2022, 09:59 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă