George Burcea, atac la acuzațiile Andreei Bălan: „Copiii nu ar trebui să fie armele pe care le folosești pentru a-ți hrăni orgoliul!”

Publicat: 22 sept. 2022, 09:45 Autor: Camelia Vedete

George Burcea, atac la acuzațiile Andreei Bălan: „Copiii nu ar trebui să. George Burcea i-a dat replica Andreei Bălan, după ce l-a acuzat că a venit băut să își ia fetițele. Actorul spune că artista vrea doar să îl îndepărteze de ele.

La doar câteva zile distanță, George Burcea a reacționat la mesajul pe care fosta lui soție l-a publicat pe rețeaua de socializare. Actorul a precizat că Andreea Bălan minte. Și că el își dorește cel mai mult ca fetițele sale să aibă un trai bun, dar și ambii părinți aproape.

George Burcea, atac la acuzațiile Andreei Bălan: „Copiii nu ar trebui să…

”De câteva zile mă gândesc dacă să reacționez public și nu doar în instanță la linșajul public inițiat de fosta soție. Probabil în anticiparea apelului ce urmează a fi judecat pentru procesul de divorț. Consider că mi s-a declarat război, dar nu voi da curs la așa ceva. Nu voi răspunde atacurilor cu aceeași monedă pentru că nu asta este soluția când singurul meu scop este bunăstarea copiilor.

Cu toate acestea, mă voi apăra de fiecare dată când mama copiilor va încerca să mă denigreze public. Și să creeze o imagine falsă despre mine doar pentru a obține custodie exclusivă. Copiii au nevoie de ambii părinți pentru o dezvoltare armonioasă.

Îmi iubesc cele două fetițe până la cer și înapoi și sunt sigur că și mama lor simte același lucru. Tocmai de aceea mă întristează enorm când văd cum încearcă să mă îndepărteze de ele. Neluând în seamă faptul că distorsionarea realității și această “luptă” nu le va face decât rău și le va crea o suferință dificil de vindecat. Copiii nu ar trebui să fie armele pe care le folosești pentru a-ți hrăni orgoliul!”, a scris George Burcea, pe pagina sa oficială de Facebook.

George Burcea: ”Nu suni nici măcar o dată să vezi ce fac copiii”

Și asta nu este totul! George Burcea o atacă și el, la rândul său, pe Andreea și susține că niciodată nu este acasă atunci când vine să își ia cele două fetițe. Mai mult, actorul susține că solista stă doar prin restaurante și nu se interesează de Ella și Clara, nu dă telefoane pentru a afla ce fac acestea.

”Mă tot întreb de câteva zile cum ar putea o mamă să își lase copiii pe mâna unui om care vine “beat” la ușa ei şi face scandal? Oare o mamă care simte că puii ei sunt în pericol nu ar face orice îi stă în putință pentru a nu lăsa copiii în prezența unui om “beat” nici măcar o secundă?

Dar, când ştii perfect că acest lucru este doar o minciună, faci o postare pe internet (pentru a crea puțină vâlvă), apoi ieși liniștită la restaurant, nu suni nici măcar o dată să vezi ce fac copiii în prezența mea și apoi te arăți nemulțumită (tot pe internet) de faptul că fetițele nu au stat mai mult în vizită la tatăl “beat”.

George Burcea, replici acide

Am trimis notificare împreună cu avocații și am cerut să fie făcute publice “dovezile video”, având în vedere că toată casa dumneaei este împânzită de camere de luat vederi. Dar poate văzând și ea filmările, a realizat că minciuna are picioare scurte (având în vedere că ea nu era prezentă când am luat fetițele și nu a fost niciodată, singura interacțiune fiind de fiecare dată cu bunica fetelor).

Ar mai fi multe de zis, dar prefer să rezolv totul în instanță așa cum am făcut și până acum și așa cum am reușit să îmi obțin dreptul de a mă putea bucura de minunile vieții mele, Ella și Clara.

Mama lor consideră că decizia judecătorilor de a oferi custodie comună este o înfrângere pentru ea, dar ce nu realizează este că această decizie este cel mai mare câștig pentru fetițe!”, a mai scris George Burcea pe rețeaua de socializare.

Acuzațiile Andreei Bălan

În urmă cu câteva zile, Andreea Bălan aducea noi acuze la adresa fostului soț, George Burcea. Cântăreața susține că actorul a venit beat atunci când a luat cele două fetițe de la ea de acasă, iar acest lucru nu s-ar fi întâmplat doar o singură dată.

”Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă (deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama de nenumărate ori) și a început să țipe, repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil. Nu e prima oară când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urate (mai ales despre mine).

Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine”, a declarat cântăreața, pe Instagram.

Andreea Bălan, părăsită și cu banii luați! Cine e bărbatul care i-a furat 90.000 de euro

Cine e bărbatul care i-a furat 90.000 de euro. Andreea Bălan a fost lăsată cu ochii în soare, după ce a investit 90.000 de euro pentru un apartament. Se pare că, dezvoltatorul a fugit cu banii.

Andreea Bălan a făcut o invesiție mare în urmă cu câțiva ani. Vedeta voia să își cumpere un apartament într-un complex rezidențial din București. Astfel, artista a pus la bătaie toți banii câștigați din emisiuni cu gândul că îți va lua propria casă luxoasă.

Andreea Bălan, părăsită și cu banii luați! Cine e bărbatul care i-a furat 90.000 de euro

„Timp de un an și jumătate am dat vreo 90.000 euro. Din trei ediţii „Dansez pentru tine”, cea din Mexic și celelalte două din România, plus o campanie electorală. Toţi banii i-am dat acolo”, a declarat Andreea Bălan, pentru observatornews.ro

Publicat: 22 sept. 2022, 09:45 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă