Anunț bombă! Andreea Bălan are în gând să se mărite!? Ce a declarat cea mai iubită artistă din România

Publicat: 16 Apr. 2020, 13:59 Vedete

Andreea Bălan are în gând să se mărite!? Frumoasa artistă Andreea Bălan a trecut prin momente greu de digerat înainte de pandemia de coronavirus.

După ce s-a aflat că soțul ei, cel cu care are două fetițe, a încălcat legea și a fost prins la volan că a consumat substanțe interzise, actorul român s-a mutat din căminul conjugal, cântăreața rămânând cu fetițele ei să le protejeze.

De când s-a aflat acest detaliu a trecut mai bine de două luni de zile, iar divorțul este iminent. Potrivit Cancan, la scurt timp după ce în România nu vor mai exista restricții și va trece pandemia de coronavirus, Andreea Bălan va merge la notar pentru divorț.

Chiar dacă ea și George Burcea nu au divorțat încă, Andreea Bălan s-ar gândi la faptul că și-ar dori lângă ea un partener alături de care să îmbătrânească, astfel nevăzând o problemă în a se mai căsători încă o dată.

“Sunt tânără. Îmi doresc la un moment dat să am și eu un partener. Nu îmi doresc să îmbătrânesc singură”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan, atac dur la adresa lui George Burcea

Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan şi George Burcea s-a încheiat, iar artista a dat cărţile pe faţă. Cântăreaţa a făcut un vlog în care le-a povestit fanilor săi despre lucrurile care au făcut-o să renunţe la mariaj.

Andreea Bălan a acceptat provocarea fanilor ei de a face un vlog în care să vorbească despre despărţirea de George Burcea. Chiar dacă artista nu a spus nimic nou cu privire la motivele care au dus la ruptura din relaţia lor, Andreea s-a arătat deranjată de postările pe care George Burcea le-a făcut pe reţelele de socializare.

„Trebuie să existe o decenţă în declaraţii. Decenţă pe care evident că George nu a păstrat-o. A postat la un moment dat o chestie pe care ulterior şi-a retras-o şi mă bucur că a făcut acest lucru. Trebuie ca tot timpul să vorbim unul despre altul frumos. A fost o relaţie frumoasă într-o anumită perioadă şi trebuie să păstrăm pentru Ella şi pentru Clara, doar momentele frumoase”, a spus Andreea Bălan în vlog.

Publicat: 16 Apr. 2020, 13:59 Vedete
Pe aceeași temă