Andreea Bălan se descurcă și fără George Burcea! Ce a realizat artista pentru fetițele ei

Publicat: 09 Apr. 2020, 10:16 Vedete

Andreea Bălan poate și fără George Burcea! “Sunt o luptătoare”, spunea adesea Andreea în declarațiile ei. Ei bine, tindem să-i dăm dreptate artistei care se ocupă singură acum de creșterea micuțelor Ella și Clara. 

De când au anunțat că divoțează, iar actorul a părăsit căminul conjugal, Andreea a rămas cu cele două fetițe de care are grijă  și cărora încearcă să le facă toate poftele, să fie și mamă, și tată pentru ele… ca să nu îi simtă lipsa actorului.

Deși la început George mergea destul de des să le viziteze, de când artista și micuțele sunt în izolare, actorul n-a mai putut să le vadă și să petreacă atât de mult timp cu ele. Lângă Andreea, în această perioadă, a fost și este mama ei, Valeria, care o ajută cu micuțele, cu gătitul și curățenia. Andreea își petrece tot timpul cu Clara și Ella, se joacă, desenează, fac baiță, gătesc, dorm, ascultă povești… și… mai nou le-a amenajat un super spațiu de joacă afară, în curte!

Probabil dacă George era acasă, cu siguranță s-ar fi ocupat el să pună gazon și să le așeze fetițelor jucării, în curte. Dar cum nu mai locuiește cu ele de câteva săptămâni, Andreea Bălan s-a descurcat singură, arătând astfel că poate… și fără actor!

Cântăreața a pus mâna pe telefon și a chemat 3 oameni care lucrează în domeniu și… și-a făcut întreaga curte cu gazon. Mai mult, aceștia au montat și câteva comedii pentru fetițe, trambulina, tobogan, biciclete și ce și-au mai dorit ele. Acum, artista nu mai are decât să aștepte să se încălzească afară, să fie vreme frumoasă, și să iasă cu micuțele în grădină, și cu cățeii, la joacă și distracție!

Capturi: Instagram Andreea Bălan

 

Publicat: 09 Apr. 2020, 10:16 Vedete
Pe aceeași temă