Andreea Bălan se află în casă cu mama sa şi cu fetiţele Ella şi Clara, iar pentru că au intrat în autoizolare, George nu va mai putea să-şi viziteze fiicele, deşi acesta locuieşte în apropiere.

„În perioada asta, cu epidemia de coronavirus în desfăşurare, George a decis să nu mai meargă acasă la Andreea Bălan. Nu îşi va mai vedea fetiţele o perioadă. Oricum ar fi fost oarecum dificil, Andreea Bălan a decis să se izoleze acasă, cu cele două fetiţe şi mama ei, şi ar fi fost greu de convins să mai lase pe cineva în casă.

Andreea este extrem de precaută, se teme pentru fetiţele şi pentru mama ei, nu vrea să le expună, indiferent de cine este vorba. Din fericire, Andreea şi George nu s-au certat şi pe această temă, el a anunţat că, o perioadă, până trece epidemia, va sta departe”, au declarat surse din anturajul celor doi pentru wowbiz.ro.

Pentru că acum are mult mai mult timp liber, Andreea Bălan petrece ore în şir cu fetiţele sale făcând diverse activităţi interactive.

„Găteşte cu ele, se joacă toată ziua şi e foarte atentă cu micuţele ca să nu se plictisească. Cu concertele amânate, cu repetiţiile puse în pauză, Andreea s-a dedicat exclusiv fetiţelor”,  potrivit sursei citate.