Andreea Bălan, reacție furibundă după ce Viviana Sposub i-a salutat fetițele: ”Mars, du-te dracului!”

Publicat: 05 ian. 2022, 12:00 Autor: Maria Apostol Vedete

Cântăreața și-a ieșit din minți după ce George Burcea a sunat-o pentru a stabili termenii în care își poate revedea fetițele. S-a întâmplat imediat după ce Viviana a intervenit la telefon și i-a salutat fetițele. 

Un nou scandal uriaș a avut loc între Andreea Bălan și Viviana Sposub. Iar totul a plecat de la un telefon. Se pare că George Burcea a luat legătura cu artista după ce timp de mai multe zile l-ar fi evitat. Actorul a încercat să stabilească detaliile unei întâlniri cu fetițele pe care le au împreună. Discuția a escaladat însă atunci când Andreea Bălan ar fi auzit-o la telefon pe Viviana Sposub, iubita fostului ei soț.

Artista ar fi avut o ieșire necontrolată și i-a adresat câteva injurii Vivianei. „Ce-mi saluți tu copiii, vreți să facem conversație în trei? Marș, du-te dracului”, este acuzată că ar fi spus Andrea Bălan, după ce ar fi intervenit în discuția cu iubita fostului partener de viață. Ulterior, artista ar fi închis telefonul și nu ar mai fi răspuns apelurilor tatălui celor două fetițe, relatează Click.

Andreea Bălan a ieșit cu amenințări

Viviana Sposub a ieșit cu explicații, prin care lămurește care este partea ei de adevăr, după ce au apărut informații că Andreea Bălan ar vrea s-o dea în judecată pentru că i-a expus fetițele pe Instagram. Deși a încercat să mențină o relație decentă cu fosta soție a lui George Burcea, Viviana a luat atitudine după aceste amenințări și a dat cărțile pe față!

Pentru a clarifica și situația despre care se tot vorbește în presă în acest moment, vă voi lăsa aici câteva rânduri…

Voi începe prin a face un rezumat pentru cine nu cunoaște toată situația:

De mai bine de 1 an sunt într-o relație cu un bărbat care trece printr-un divorț, având cu fosta parteneră 2 copii. Despărțirea actualului meu iubit de fosta parteneră a avut loc în Februarie 2020. Ea și-a refăcut viața la scurt timp, mai exact, în mai 2020. Eu l-am cunoscut pe iubitul meu în data de 7 August 2020, ulterior începând o relație..”. Citește mai multe detalii AICI.

Publicat: 05 ian. 2022, 12:00 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă