Viviana Sposub, atac dur la adresa Andreei Bălan: „Refuz să cred că cineva poate minți în halul acesta”

Publicat: 17 sept. 2022, 12:34 Autor: Camelia Vedete

Viviana Sposub, atac dur la adresa Andreei Bălan. Viviana Sposub a răbufnit și a atacat-o dur pe Andreea Bălan. Cele două vedete nu se înțeleg din cauza lui George Burcea, de aceea ăși aruncă vorbă dure pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan a postat un InstaStory în care povestea cum George Burcea ar fi venit sub influența băuturilor alcoolice să ia fetițele în weekend. Mai mult, artista a dezvăluit că actorul ar fi făcut un scandal monstru la ea în curte.

Viviana Sposub, atac dur la adresa Andreei Bălan

Viviana Sposub nu a stat cu mâinile în sân și imediat i-a dat replica Andreei Bălan. Prezentatoarea TV a spus că artista minte și că nu e nimic adevărat din ce a postat în mediul online.

„Eu refuz să cred că cineva poate minți în halul acesta. Atât vreau să vă întreb și sper să îmi răspundeți sincer. Dacă o persoană beată ar venit să vă ia copiii pentru câteva zile, voi ați lăsa acest lucru să se întâmple? Dacă un om v-ar traumatiza copiii constant, i-ați lăsa pe mâna lui zile la rând? Deschideți-vă ochii și nu mai credeți toate inepțiile”, a scris Viviana Sposub.

Mai mult, Viviana Sposub, iubita actorului, a postat imagini pe rețelele de socializare cu George Burcea și fetițele lui. Acesta le pregătea masa. El nu a făcut declarații până acum pe marginea acestui subiect.

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea, scandal monstru în fața fetițelor: „Nu e prima dată când vine beat!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viviana Sposub (@viviana.sposub)

Andreea Bălan se luptă pentru custodia exclusivă

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat anul acesta, la începutul lunii martie, deși cei doi s-au despărțit în urmă cu doi ani. În urmă cu câteva luni, George Burcea a primit custodia comună a celor două fetițe pe care le are cu artista.

Andreea Bălan a mărturisit pe rețelele de socializare că va lupta în continuare pentru custodia exclusivă și pentru binele fetițelor ei. Deoarece susține că fericirea micuțelor este tot ceea ce contează pentru ea.

Publicat: 17 sept. 2022, 12:34 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă