Andreea Balan, mărturisiri sincere despre despărțirea de George Burcea: “Mă durea tot corpul cât sufeream”

Publicat: 10 Apr. 2021, 12:06 Vedete

Andreea Bălan și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa: divorțul de tatăl copiilor ei. Artista și actorul George Burcea au fost implicați în câteva scandaluri, însă se pare că foștii parteneri și-au găsit liniștea în brațele altor persoane.

Andreea bălan pare că nu are noroc în dragoste. Dacă pe plan profesional lucrurile i-au mers întotdeauna bine, nu ar putea spune același lucru și despre viața sa sentimentală.

Celebra artistă a vorbit despre divorțul de George Burcea și a recunoscut faptul că a suferit enorm după ce s-a despărșit de acesta.

”Întotdeauna când sunt jos, când sunt momente în care mai plâng, au fost momente foarte nasoale și mă durea tot corpul cât de mult sufeream, întotdeauna mi-am spus că și mâine e o zi, timpul vindecă durerea, timpul ștergea durerea. Chiar dacă plângi o zi, două sau o noapte, e foarte bine să plângi, să te descarci.

Nu mi-a plăcut niciodată să schimb partenerii, mereu am fost statornică și am cautat stabilitate. Nu cred că am avut ghinion în dragoste. Viața mea e expusă și am fost despărțită de trei patru ori. Dacă punem prima iubire și până în prezent au fost puține despărțiri. Nu consider că am avut ghinion, consider că așa a fost să fie. Am întâlnit oameni în diferite stadii ale vieții lor, nu am reușit să ne aliniem, eu mereu am avut un stadiu mai avansat. Eu mereu am fost cu un pas înaintea partenerilor mei”, a spus Andreea Bălan, la „Xtra Night Show”, la Antena Stars.

„Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat”

Deși nu i-a fost ușor să gestioneze toate momentele dificile prin care a trecut, iată că în prezent Andreea Bălan s-a lăsat cucerită, ba chiar poate spune că iubește din nou.

„Nu mai există goluri în interior. Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală, sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile”, a mai spus Andreea Bălan la „Xtra Night Show”.

Deși este îndrăgostită de bărbatul pe care îl are alături, vedeta nu se grăbește însă să facă din nou pasul cel mare și nu se visează, momentan, mireasă.

„Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată. Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești. Se întâmplă să nu mă căsătoresc niciodată și să trăiesc așa foarte bine”, a mai spus vedeta.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 10 Apr. 2021, 12:06 Vedete
Pe aceeași temă