Andreea Bălan se pregăteşte de nunta cu Victor Cornea! Unde îşi doreşte artista să aibă loc fericitul eveniment

Publicat: 01 apr. 2024, 13:31 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Bălan a vorbit recent despre căsătoria cu Victor Cornea. Blondina şi tenismenul trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un an, iar lucrurile au evoluat destul de rapid între ei. Mai mult, artista este dispusă să îmbrace din nou rochia de mireasă.

Chiar atunci când nu mai credea deloc în iubire, sorele a răsărit pe starda Andreei Bălan. L-a cunoscut pe Victor Cornea, iar viaţa ei s-a transformat complet. Cei doi sunt nedespărţiţi, se susţin reciproc în cele mai importante momente, iar relaţia lor avansează pe zi ce trece.

Ce spune artista despre căsătoria cu Victor Cornea

Iar pentru că lucrurile decurg aşa cum a visat, Andreea Bălan a vorbit recent despre nuntă. Blondina ştie deja unde ar vrea să aibă loc marele eveniment.

„Pe o plajă, la mare. Mai departe să fie. Doar pe cei apropiați i-aș vrea (n.r. – la nuntă). Aș vrea foarte restrâns, pentru că cealaltă a fost foarte zgomotoasă. Eram în altă perioadă atunci. Acum aș face ceva doar pentru sufletul meu, cu apropiații”, a declarat Andreea Bălan în cadrul emisiunii „Vacanță de vedetă”, de la Antena Stars.

De asemenea, Andreea Bălan a precizat că fiica sa cea mare, Ella, a întrebat-o de mai multe ori dacă se va căsători cu Victor Cornea.

„Pentru copii contează. Ella m-a întrebat dacă mă voi căsători cu Victor”, a mai spus cântăreața, conform spynews.ro.

Andreea Bălan, acuzată că îi distruge cariera lui Victor Cornea

Andreea Bălan a răbufnit recent pe reţelele de socializare după ce a fost criticată de o internaută. Femeia i-a sugerat să-i dea puţin spaţiu lui Victor Cornea pentru a se putea antrena şi focusa pe cariera în tenis.

„Cred că ar trebui lăsat să-și facă turneele liniștit. Dacă vrea să câștige meciurile”, a fost mesajul primit de Andreea Bălan.

Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, artista i-a explicat acesteia că sprijinul său este esențial pentru ca tenismenul să se simtă puternic și să câştige meciuri. A adăugat că susținerea din partea familiei este foarte importantă, iar prezenţa la evenimentele iubitului ei nu reprezintă decât un gest de iubire şi sprijin.

„Cucoană, habar n-aveți cât de greu le este jucătorilor de tenis în turnee și cât de important este să fie cineva din familie acolo să-i susțină”, a răspuns Andreea Bălan.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 01 apr. 2024, 13:31 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă