Andreea Bălan şi Victor Cornea s-au despărţit de câteva zile. Artista a izbucnit în lacrimi pe internet: „Ne luăm rămas bun”

Publicat: 27 feb. 2024, 13:19 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Bălan și Victor Cornea s-au despărţit de câteva zile. Separarea este una temporară, asta pentru că jucătorul de tenis a plecat în Chile, acolo unde va susţine un nou turneu. Artista a surprins momentul în care şi-a luat rămas bun de la partenerul său, iar imaginile sunt cât se poate de emoţionante.

Andreea Bălan şi Victor Cornea formează un cuplu din luna iunie a anului trecut, iar povestea lor s-a derulat destul de rapid. Cei doi sunt aproape nedespărţiţi, excepţie fac perioadele în care tenismenul se află în turneu, iar artista nu îl poate însoţi.

Andreea Bălan şi Victor Cornea s-au despărţit de câteva zile

În urmă cu o lună, cântăreaţa a călătorit pe alt continent pentru a-l susține pe Victor Cornea la Australian Open. Apoi, blondina a mers alături de partenerul său şi la competiția sportivă desfășurată la Rio de Janeiro. Cei doi şi-au petrecut şi Dragobetele departe de casă, însă la următorul joc din Chile, vedeta nu a mai putut să îi fie alături iubitului său.

Pe aeroport cei doi s-au despărţit, pentru că artista a fost nevoită să se întoarcă în România. La poarta de îmbarcare, îndrăgostiţii s-au separat cu greu, iar momentele emoţionante au fost surprinse într-o filmare de cântăreaţă.

„Deseori ne luăm rămas bun în aeroport şi zburăm spre destinaţii diferite. Aseară în Rio am avut porţile de îmbarcare în acelaşi loc şi cu greu ne-am dezlipit unul de celălat. Eu am zburat spre casă şi el la un nou turneu în Chile. Un jucător de tenis profesionist din top 100 mondial (Victor este pe locul 64 în lume şi singurul român în top) este plecat de acasă 40 de săptămâni pe an, iar viaţa sa, se desfăşoara printre avioane, în diferite ţări şi hoteluri în fiecare săptămână.

E nevoie de o forţă mentală foarte mare şi de o determinare foarte puternică, ca în fiecare săptămână să o iei de la capăt la un alt turneu cu acelaşi entuziasm şi placere, indiferent de ce rezultat ai avut la cel precedent. @victorcornea ai toată admiraţia mea, pentru tot ce eşti, pentru putere, ambiţie, determinare şi pentru tot ce ai realizat şi vei realiza, şi-ţi mulţumesc pentru iubirea sinceră şi minunată pe care o trăim şi pentru că mergem mână în mână pe acest drum called life”, a fost mesajul pe care l-a scris Andreea Bălan în dreptul filmuleţului.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 27 feb. 2024, 13:19 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă