Andreea Bălan, înșelată de prea multe ori. A pierdut numărul celor care au trădat-o în dragoste: „Vreau să fiu devotată fetițelor mele”

Publicat: 14 sept. 2023, 15:04 Autor: Camelia Vedete

Andreea Bălan a fost înșelată de multe ori, atunci când a venit vorba despre relații și iubire. A pierdut numărul celor care au trădat-o în dragoste și spune că nu mai accepta niciun compromis.

Viața sentimentală a cântăreței a fost un subiect intens dezbătut de cei care o urmăresc. De-a lungul timpului au existat păreri pro și contra. Însă, de cele mai multe ori, comentariile negative erau destul de dure. Astfel, într-un moment de sinceritate cântăreața și-a deschis sufletul și a explicat de ce nu a rămas alături de foștii ei parteneri.

Andreea Bălan, înșelată de prea multe ori

„Eu sunt o femeie care a reușit în viață, după 20 și ceva de ani de carieră, fără pauză. Cresc singură doi copii și n-am stat să clarificăm și acest aspect. N-am stat în relațiile mele, cu bărbații care au trecut prin viața mea, pentru că nu am acceptat un compromis.

Nu am acceptat să trec peste un înșelat, n-am acceptat să trec peste un bărbat care are vicii, n-am accpectat distanța într-o relație și n-am acceptat narcisismul într-o relație. Dacă o relație de iubire nu merge, prefer să renunț și să nu fac niciun compromis pentru că vreau să fiu devotată fetițelor mele și să fiu un adevărat exemplu de putere și un exemplu că nu faci compromisuri în iubire.

A pierdut numărul celor care au trădat-o în dragoste

Trebuie să te iubești pe tine, să te respecți pe tine, să te apreciezi pe tine și să consideri că meriți ceea ce e mai bun. Majoritatea oamenilor care mă văd la televizor, nu mă cunosc personal și habar nu am cum sunt eu într-o relație de iubire. Sunt o femeie foarte caldă, foarte drăgăstoasă, foarte iubitoare, așa că am multe de oferit”,a spus Andreea Bălan în cadrul unui interviu.

Andreea Bălan se iubeşte cu un jucător de tenis, mai tânăr cu 10 ani. Soarele a răsărit pe strada Andreei Bălan, 39 de ani. După dezamăgirile în dragoste pe care le-a trăit până acum, cântăreaţa şi-a găsit un nou iubit, pe Victor Cornea.

Andreea Bălan, părăsită și cu banii luați!

Andreea Bălan a fost lăsată cu ochii în soare, după ce a investit 90.000 de euro pentru un apartament. Se pare că, dezvoltatorul a fugit cu banii.

Andreea Bălan a făcut o invesiție mare în urmă cu câțiva ani. Vedeta voia să își cumpere un apartament într-un complex rezidențial din București. Astfel, artista a pus la bătaie toți banii câștigați din emisiuni cu gândul că îți va lua propria casă luxoasă.

Cine e bărbatul care i-a furat 90.000 de euro

„Timp de un an și jumătate am dat vreo 90.000 euro. Din trei ediţii „Dansez pentru tine”, cea din Mexic și celelalte două din România, plus o campanie electorală. Toţi banii i-am dat acolo”, a declarat Andreea Bălan, pentru observatornews.ro

Andreea Bălan voia un apartament la etajul 11 al blocului. Vedeta a tot așteptat ca locuința să fie gata, însă atunci numai scheletul a fost ridicat. Ea a mărturisit că a făcut chiar și un proces în acest sens.

„Am crezut că e doar o pauză, că trece iarna, mai trece o iarnă… Am angajat o firmă de avocatură şi s-a facut un proces. (…) Dacă tu ai bani, îţi luăm ţie banii. Și a trebuit să mai fac eu un alt proces cu fiscul din Ploieşti şi între timp celelalte firme să-si plătească cota lor”, a adăugat vedeta.

Publicat: 14 sept. 2023, 15:04 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă