Andreea Bălan l-a scos pe George Burcea de la suflet! Ce gest a putut să facă artista!

Publicat: 25 Mar. 2020, 16:21 Vedete

Andreea Bălan l-a scos pe George Burcea de la suflet, la doar câteva săptămâni de când actorul a părăsit căminul conjugal! Cântăreața și încă soțul ei s-au despărțit recent, iar ea a rămas în casa ei împreună cu cele două fetițe pe care le au împreună, Ella și Clara. George s-a mutat la cațiva kilometri distanță.

La scurt timp după ce au anunțat ca divorțează, George Burcea a fost surprins de paparazzi în timp ce elibera casa în care a locuit cu Andreea și își căra din lucruri. Probabil actorul și-a luat cam toate lucrurile sale, iar ce a rămas… au fost doar câteva poze cu el și întreaga familie… dar și două fetițe pe care le vede atunci când poate. Ei bine, Andreea însă se pare că, deși încă nu a divorțat de el, l-a scos de tot de la suflet! Conform unor surse din anturajul artistei, aceasta ar fi scos toate pozele cu George, din casă, din rame și cele pe care le avea lipite pe frigider!

Andreea Bălan nu vrea să-i mai amintească nimic de George

“Deși inițial spunea că ar putea să-l ierte, acum se pare că nu mai gândește așa. Ca să nu-i mai amintească nimic de George, Andreea a “ascuns” și toate pozele cu el  pe care le avea în casă, în rame, sau pe frigider”, susțin surse apropiate vedetei.

Ei bine, acest lucru se și confirmă se pare! În noile postări ale Andreei, de pe pagina ei de Instagram și din vlogurile de pe Youtube, pe frigider… nu mai apar imaginile cu George! În trecut însă, în filmările ei, erau mai multe poze cu el!

Capturi: Instagram Andreea Bălan/ Youtube Andreea Bălan

 

Publicat: 25 Mar. 2020, 16:21 Vedete
Pe aceeași temă