Andreea Bălan, surprinsă în lenjerie sexy în dormitorul noului iubit!

Publicat: 25 dec. 2020, 13:35 Autor: G. M. Vedete

Andreea Bălan, în lenjerie sexy în dormitorul iubitului! Artista și Tiberiu par să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună!

Deși nu trece printr-o perioadă tocmai roz din viata ei, asta pentru că este în plin proces de divorț cu George Burcea, tatăl fetițelor ei, Ella și Clara, Andreea Bălan își găsește liniștea, se pare, în brațele iubitul ei, Tiberiu, cu care are o relație deja de câteva luni bune.

Andreea Bălan, în lenjerie sexy acasă la iubit

Atunci când poate “fugi” de acasă, mai exact atunci când poate lăsa micuțele în grija mamei ei sau când stau cu tatăl lor, Andreea Bălan își petrece timpul acasă la iubit, se pare! Recent, cântăreața s-a pozat îmbrăcată într-o lenjerie sexy, din satin cu dantelă, în patul lui Tiberiu. Desigur, discretă din fire, artista nu a precizat că în imagine se “tolănește” în canapeaua din locuința iubitului, însă internauții au observat imediat detaliile care au dat-o de gol.

Mai exact, pe pagina din Instagram a lui Tiberiu, acesta apare și el, așezat pe aceeași canapea, având în spate același model de tapet!

Andreea Bălan și George Burcea s-au separat de câteva luni

Andreea Bălan și George Burcea sunt în plin proces de divorț. Acesta nu se va desfașura la notar, asta pentru că este vorba despre cele două micuțe, minore, Ella și Clara. În presă au apărut informații cum că Andreea își dorește custodie exclusivă și nu comună. La scurt timp după despărțire, Andreea Bălan și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint. De câteva luni, și Burcea s-a cuplat cu Viviana Sposub.

Publicat: 25 dec. 2020, 13:35 Autor: G. M. Vedete
Pe aceeași temă