Andreea Bălan, gest incredibil după ce a fost acuzată că-și ”înflorește” trecutul! “Să-ți fie rușine! Dacă nu era tatăl tău, erai un nimeni! Nu te bătea…”

Publicat: 22 Apr. 2021, 20:54 Vedete

Andreea Balan, făcută praf de cunoștințe, dar și de către câțiva fani, după declarațiile făcute la podcastul lui Măruță!

Andreea Bălan a ținut iar primele pagini ale publicațiilor după ce a făcut dezvăluiri de senzație la podcastul lui Cătălin Măruță, zilele trecute. În podcast, cântăreața a vorbit atât despre activitatea sa, cât și despre traumele pe care le-a trăit în copilărie, despre cum a fost la un pas de moarte când a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetiță, și despre alte subiecte frumoase sau spinoase.

Arista vorbit însă și despre perioada “Andre”, despre copilăria ei, despre tatăl ei, Săndel Bălan, cel care a stat la baza renumitei formații din care ea făcea parte alături de Andreea Antonescu.

Andreea Bălan, făcută praf de fani!

Andreea i-a dezvăluit cu Măruță că tatăl ei ar mai fi “atins-o” cateodată când nu voia să urce pe scenă, lucruri despre care a mai vorbit și în trecut și a fost certată cu tatăl ei o bună perioadă, când nu și-au mai vorbit. Săndel Bălan însă susține, în declarații recente făcute în presă, dar și în cele din trecut, că n-a bătut-o.

După dezvăluirile făcute la podcastul lui Măruță, chiar cu câteva zile înainte de a lansa un nou single, fanii artistei i-au trimis sumedenii de mesaje în care o complimentează, în care îi spun că sunt alături de ea și că înțeleg cât de mult a suferit. Totuși, sunt și o parte dintre internauți care nu sunt deloc de acord cu atitudinea ei, cel puțin cea față de tatăl ei, Săndel Bălan, și au pus-o la zid pentru asta!

Culmea, printre ei, se află și câteva persoane care o cunosc pe Andreea Bălan de când era copil, vecini de-ai familiei, se pare, care îi scriu faptul că Săndel Bălan n-a bătut-o și că datorită lui a ajuns ce este azi: un artist complet. Dacă mesajele în care este complimentată se regăsesc încă pe conturile ei de socializare, noi vă lăsăm mai jos, o parte dintre comentariile care s-au regăsit pe conturile ei de socializare preț de câteva minute, probabil. Asta pentru că artista șterge, se pare, toate comentariile “răutacioase”, să spunem așa, altfel nu ne explicăm cum de acestea nu se mai regăsesc printre comentariile în care este felicitată și admirată.

Fanii au făcut-o praf pe Andreea Bălan, după ce a făcut declarații despre tatăl ei

“Nu sunt de acord cu atitudinea Andreei față de tatăl său. A povestit de-a lungul timpului multe răutăți, trebuiau lăsate acolo. Acum a devenit și ea mamă și nu se știe ce va fi în viitor. Va vedea pe propria piele. Observ la ea multe răutăți, a vorbit de rău pe Viviana Sposub, actuala prietenă a fostului ei soț, și asta fără niciun motiv. Îl atacă pe fostul soț ori de câte ori îi vine, acum pe tatăl ei, zilele trecute pe Viviana. S-a transformat într-o bârfitoare. Mie, personal, îmi displace atitudinea ei! Rușine să îi fie!”.

“Toată lumea din jurul ei e plină de defecte numai ea e perfectă. Bârfind pe cel ce a făcut-o, se înjosește, dă dovadă de lipsă de respect și bun simț”.

“Rufele murdare se spală în familie, ai o vârstă, ești o fată umblată, “ești o divă”, chiar nu ai învățat nimic de la viață?”

“Bălan Săndel a fost inginer respectabil în cadrul Ciprom Ploiești și nu cred în spusele Andreei pe care o știu de pe vremea când tatăl său o ducea la serviciu unde cânta și dansa plăcându-i mult directorului Podaru Romeo. În emisiune, Măruță a forțat foarte mult”.

“N-ai o părere bună despre tatăl tău, despre bărbații pe care i-ai avut nu mai vorbim. (…) cine trăiește cu tine, vrei bărbat pe post de bufon!”

“Greșelile părintelui nu se expun public indifirent cum e acesta. Acest lucru denotă niște lucruri. E de înțeles de ce a plecat tatăl fetițelor. Urât, foarte urât! În ceea ce privește talentul vostru, al ‘Andrelelor’ nu e nimic de aplaudat. Niciodată nu am apreciat muzica și dansul vostru fără noimă… de prost gust!”.

 “Foarte urât din partea ta că îți vorbești tatăl de rău. Dacă nu era el, nu erai astăzi ce ești și, mai mult decât atât, nu îi faci cinste cu ceea ce discuți despre el și nici ție. Faci doar ratinguri pe la emisiuni și îți denigrezi părintele  (…)”

“Sincer, îmi place Andreea Bălan, dar în același timp, în privința relației cu tatăl său a îmbătrânit degeaba, mai ales că, așa cum spune ea, e părinte. Nu mai era cazul să își acuze din nou tatăl, de fapt să ne reamintească de relația tensionată pe care a avut-o în copilărie cu tatăl ei. E prea mult și cert este că tatăl ei, chiar dacă a greșit, ca părinte, i-a vrut binele”.

 “Andreea, dacă nu era tatăl tău, erai un nimeni, crede-mă.”

“Dacă nu te bătea, ajungeai vânzătoare la piață, deși nu cred că erai bună nici acolo”.

 “Nu te bătea nimeni, ai fost vecină cu mine în Ploiești, și datorită părinților ai ajuns pe scenă, și nu prin bătaie”.

Andreea Bălan, pusă la zid de fani! “Rusine dacă ai ajuns să muști mână care te-a făcut om”

“Câți bani ai luat de ai ajuns să te dezbraci de caracter la această emisiune? Ai și tu copii și vremea trece. Ce zici dacă roata se învârte și în locul tatălui tău vei fi tu?”

“Rușine dacă ai ajuns să muști mâna care te-a făcut om”.  

“Tatăl ei a fost cel care a îndrumat-o. Oare tatăl ei nu a investit, când era necunoscută, în imaginea ei? Mai bine să se abțină să tacă! Are și ea copilași!”

“Ești josnică. În loc să îți prețuiești părinții care ți-au dat viață, te-au îngrijit (chiar cu temperamentul tatălui) îi jignești în public. Rușine să îți fie! Va veni vremea când vei plânge, atunci e degeaba”.

“Dragă Bălan, e adevărat că nu făcea nimeni nici un party fără să apari tu să cânți; de multe ori tatăl tău ruga organizatorii să fii pe scenă chiar dacă nu primea niciun ban, doar să te obișnuiești cu scena; ce bine ar fi să nu mai apari cu lamentări din astea, că poate mai deschid unii gura și mai povestesc, nu au murit toți; (…) Altfel nu te lua nici tata mare să cânți pe aceeași scenă cu Mădălina Manole sau Școala Vedetelor”. 

 “Ajunge Andreea, ai spus de mii de ori chestiile astea, până când?”

Fanii, supărați pe Andreea Bălan: “Își toacă mărunt bietul tată de ani de zile. Asta e modul în care îți promovezi imaginea?”

Andreea Bălan, lumea care te-am cunoscut de când erai mică încă trăiește și știe adevărul. Să îți fie rușine pentru ceea ce faci. ‘Talentul’ tău nu ar fi fost cunoscut acum dacă nu era tatăl tău să roage pe toată lumea pe la Ploiești și nu numai să te lase să apari și tu pe scenă și să te susțină atunci când nimeni nu știa de tine. Eu personal, nu văd niciun talent la tine nici acum… doar figuri și lipsă de caracter”.

“Rușinos! Cum să îți vorbești de rău părinții care te-au adus în postura care ești? Sunt copii care nu au primit de la părinți decât viață și pentru aia au cel mai mare respect… pentru ei nu se face așa ceva. O fi primit și ea o pălmuță toată viața ei și se vede că nu a fost suficient!”

 “Observ cu stupoare că a devenit o modă să îți terfelești cât poți de bine părinții în spațiul public. (…) Acum Andreea Bălan care își toacă mărunt bietul tată de ani de zile. Eu una nu știu cât poate să îndure omul ăsta. Să te expună în felul asta propriul copil. Parcă nu mai au nici o limită ‘artiștii’ din ziua de azi. Dacă asta e modul în care îți promovezi imaginea… vai și amar!”

  “Oare mai erai ce ești acum dacă nu era tatăl tău așa? Nimeni nu știe adevărul, decât tu și el! Chiar dacă ai avut traumă de copil din cauza lui, gândește-te că după urma lui mănânci o pâine azi. Nu avem cum să ne alegem părintii… buni, răi…ăstia sunt. Hai să fim noi mai buni decât au fost ei fără să îi discutăm”.

Andreea Bălan, certată de fani după ce a vorbit iar despre tatăl ei: “Dacă nu era tatăl tău nu știa nimeni de tine”

Sunt alții mai necăjiți care nu au avut norocul tău de a avea o mamă și un tată. Așa cum au fost ei…. Buni, răi te-au ajutat… pe când alții au traume adânci de abandonul lor”.

 “Dacă nu era tatăl tău nu știa nimeni de tine. Voce nu ai, talent nu ai. Ai avut noroc cu Andreea Antonescu și cu tatăl tău. Rușine. Ai început cu soțul, acum tata, cine urmează? Respect pentru părinții tăi nu ai?”

 “Foarte urât să îți vorbești părinții de rău la TV. Nimeni nu a fost prezent la discuții sau bătăi, așa că nimeni nu știe adevărul. Rufele se spală în familie”.

“Foarte urât din partea ta că îți vorbești tatăl de rău, dacă nu era el, nu erai astăzi ceea ce ești. Nu îi faci cinste cu ceea ce discuți despre el. Faci doar ratinguri pe la emisiuni și îți denigrezi părintele și automat și pe tine. El a vrut să îți facă un viitor mai bun. (…) Eu zic să te reculegi și să cauți alte subiecte mai frumoase, nu să îți denigrezi tatăl pentru rating”.

“Ești o rușine! Te-ai văzut cu sacii în căruță, dacă te dau afară de la Antene, o să fii un nimeni. Nu îl mai bârfi pe tatăl tău”.

“Indiferent care este adevărul, rufele se spală în familie și nu la televizor, mai ales în relația copil-părinte. Ține de educație”.

“Dacă ai traumă din copilărie, du-te la un psiholog fără să știe nimeni și nu îți mai face părinții de râs. Tatăl tău așa a știut el să te educe și ai ajuns pe o treaptă superioară. Acum că a îmbătrânit îl doare ce aude și nici pentru tine nu va fi bine că ți se vor întoarce asupra ta aceste bârfe”.

“Nu este prima oară când declară așa ceva, a mai spus-o cu mulți ani în urmă. La vârstă asta nu mai are rost să vorbești despre așa ceva chiar dacă ar fi adevărat sau primești ceva bani pentru a îți povești fragmente din copilărie”.

 “De ce nicio întrebare despre mesajele trimise unui fan în care nu vorbea frumos de soț și actuala? Cum nuntă cu cineva care nu simți că e suflet pereche? Înainte era cel mai cel și acum brusc s-a șters cu buretele ce a reprezentat? Despre Keo a spus că nu s-au șters fapte bune în ciuda a ceea ce s-a întâmplat. O femeie matură ar fi schimbat subiectul în legătură cu Keo după ce ai fi spus ceva scurt și la obiect. Râsul la remarca ”lasă că are copil acum” pare de adolescentă ofticoasă. Strugurii aia…”

“Andreea Bălan pe unde ai fost invitată, ai zis de atâtea ori că succesul Andre s-a destrămat când Andreea Antonescu a fugit la 18 ani cu un băiat pe nume Iustin. La acest podcast nu ai menționat nimic din acea perioadă. Ai dat-o frumos.. că nah… acum din nou formula Andre. Nu ai fost sinceră”.

“Eu o văd foarte rigidă, foarte alertă, tot timpul în defensivă. Are o tărie o atitudine care îndepărtează omul. Tot se spune că ai fost tare și ai trecut peste, ce alternative ai în astfel de situații? Mi se pare că ea gândește cum să facă din situațiile ei un profit. Uite cât de delicat a spus acum că nu vrea să discute despre actualul, de ce nu a putut să facă asta și atunci? Cum adică nu a vorbit, când ea a fost pe toate canalele și a vorbit? Chiar și acum la podcast. (…) mi-e milă de ea, să fi mereu în alertă sau cum zice Măruță, în gardă, să nu te poți deschide de frică… Din păcate eu cred că ea mereu o să fie nefericită”.

 “Ea e fără de păcat. Alții sunt de vină mereu. Bărbații caută și găsesc în alte părți ce nu găsesc la ea. Și asta fiindcă se iubește doar pe ea. Suferă de atenție, d-aia plângea pe la Măruță, ea nu suportă să îi spui că nu e perfectă. Păcat de Burcea că a făcut doi copii cu ea. Sunt mare fan al cuplului Burcea și Viviana, sunt superbi, Se vede că strălucesc împreună și cu ea a fost totul fals (…).

“După două lecții grele, în sfârșit a învățat că nu poate controla nimic. A suferit mult, dar și ea a adus suferință (…) cât despre George, tu ai fost cea care a dat declarații murdare, nu mai minți”.

“M-am gândit mult dacă să scriu sau nu pentru că nu vreau să fie hate nu vreau să judec. Sunt o grămadă de copii care au trecut prin multe probleme în copilărie și nu au reacționat așa la maturitate. Cred că tu ești exemplul în care degeaba ai ajuns renumită și cu bani pentru că în interiorul tău ești fustrată (…)”.

 “Te-ai menținut în lumina reflectoarelor pe baza scandalurilor”

“Nu vreau să fiu răutăcioasă. O urmăresc pe Andreea, dar e ceva deranjant. E adevărat, fără discipină nu ajungea aici, dar ea a dus disciplina și în viața de familie (ori să tai și să spânzuri într-o relație, nu e tocmai ok) Și-a sacrificat fetele, le-a privat de prezența tatălui. Are voie să le vadă doar o dată pe săptămână acasă la ea, nu vacanțe, nu o înghețată în oraș nu nimic (o să te judece într-o zi că le-ai furat copilăria) și încă ceva, i-ai dat o listă lui Măruță înainte de podcast pentru a vorbi doar ce îți dorești tu (e ok) doar că aici greșești din nou. Ce ție nu îți place să vorbești despre tine, le consideri lucruri mult prea intime, îți place să vorbești despre alții. Despre fostele tale relații. Nu ai dat nimănui dreptul la replică. Ți-a plăcut să te afișezi în poziția de victimă și da, cine te-a instruit te-a instruit bine, practic cu sau fără voce/talent, bârfa vinde întotdeauna. Dacă scoți 3 piese într-un an, bune sau nu, și 15 scandaluri. Dar ești în tranding. Te-ai menținut în lumina reflectoarelor pe baza scandalurilor”.

Pe de altă parte însă, îndrăgita artistă are sute de mesaje în care fanii sunt alături de ea, o complimentează, o felicită pentru cum a făcut față situațiilor grele din viață sa, ba mai mult, îi iau și apărarea în fața celor că nu sunt de acord cu ea. Însă comentariile frumoase, pe placul ei, se regăsesc pe conturile ei de socializare.

Foto: Arhivă CIAO.RO / Facebook Andreea Bălan / Youtube Acasă la Mărută

Publicat: 22 Apr. 2021, 20:54 Vedete
Pe aceeași temă