Se amână divorțul! Andreea Bălan și George Burcea, obligați să rămână împreună

Publicat: 18 Mar. 2020, 22:31 Vedete

Despărțiți, dar împreună! Andreea Bălan este obligată să stea cu George Burcea! Cei doi nu pot divorța, cel puțin în acest moment!

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit de câteva săptămâni, atunci când au anunțat că va fi și un divorț ca la carte.

Actorul a părăsit căminul conjugal de ceva timp, cântăreața rămânând în casa ei cu cele două fetițe pe care le au împreună – Ella și Clara. Astfel, deși sunt separați, cei doi nu pot divorța momentan. De ”vină” este, se pare, coronavirusul! Conform noilor decizii luate în starea de urgență, Judecătoriile nu mai soluționează dosare pe civil, cel puțin momentan. Și cum Andreea și George au două fetițe, ambele minore, divorțul lor nu poate avea loc la notar.

Andreea Bălan și George Burcea nu pot divorța la notar

“Andreea și George nu pot divorța acum pentru că Judecătoriile nu mai soluționează cazuri pe civil, care nu sunt urgente. Cel puțin 30 de zile va trebui să stea căsătoriți… Vor, nu vor. Andreea stă acasă cu fetițele și cu mama ei, Valeria, care nu a mai plecat de la ea. O ajută cu micuțele, gătesc împreună, se joacă, fac băiță, le mai scoate în curte, dorm împreună. Andreea nu prea primește pe nimeni acasă, în perioadă asta, de teamă virusului, și din câte am înțeles, nici George n-a mai fost să vadă fetele din acest motiv. Și el, și ea, se gândesc la micuțe, să le fie lor bine, să fie sănătoase. Ei vor divorța atunci când va fi posibil, și nu la notar pentru că nu se poate având în vedere că fetițele sunt minore”, susțin surse din anturajul cântăreței.

Andreea Bălan și George Burcea au anunțat recent că divorțează. Cântăreața a preferat să nu dea prea multe detalii despre despărțirea lor și motivele care au dus la asta, iar George, dacă inițial nu a dorit să facă declarații pe acest subiect, ulterior a postat punctul lui de vedere și câteva lucruri care l-au deranjat, pe pagina lui de socializare

Publicat: 18 Mar. 2020, 22:31 Vedete
Pe aceeași temă