Andreea Bălan, schimbare radicală de look. Cum s-a fotografiat îndrăgita artistă

Publicat: 07 Mar. 2021, 16:55 Vedete
Andreea Bălan, schimbare radicală de look. Cum s-a fotografiat îndrăgita artistă

Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite și apreciate vedete din România. Artista este și una dintre femeile din România care adoră să arate mereu bine, în ciuda poveștilor triste prin care a trecut.

Recent, Andreea Bălan a publicat pe contul de Instagram o imagine în care apare într-o rochie scurtă, decoltată, dar nuanța părului a fost cea care a atras atenția fanilor.

Deși blondul e culoarea care o reprezintă și așa o cunosc majoritatea oamenilor, recent Andreea Bălan a apărut cu o nuanță de portocaliu în păr și și-a întrebat admiratorii dacă le place noul ei look.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Cei mai mulți dintre oamenii care o urmăresc constant pe contul de Instagram au reacționat imediat și i-au spus artistei că e frumoasă oricum și că îi stă bine cu orice.

Sunt mulți și cei care i-au spus că seamănă cu o mică sirenă și că e mai sexy ca niciodată. „superbă” sau „atât de frumoasă” sunt numai câteva dintre mesajele pe care fanii le-au scris la secțiunea de comentarii.

Andreea Bălan: ”Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut”

Despre noua ei viață, Andreea Bălan vorbește cu entuziasm și, în același timp, cu rezerve. ”Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine”, a declarat Andreea Bălan. 

”N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a spus artista.

Publicat: 07 Mar. 2021, 16:55 Vedete
Pe aceeași temă