Andreea Bălan şi George Burcea au făcut pace? Artista a făcut primele declaraţii

Publicat: 28 mai 2021, 15:44 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Bălan a oferit un interviu recent în care a vorbit despre relaţia cu fostul său soţ. Cei doi nu s-au separat oficial deocamdată, pentru că sunt în proces pentru custodia fetiţelor.

Andreea Bălan și George Burcea erau împreună de patru ani și jumătate, patru luni fiind de căsnicie. În cazul lor, astrele nu s-au mai aliniat, astfel că din cauza unor probleme pe care le-au avut cei doi, au decis să se separe.

În cadrul unui interviu pentru revista Unica, Andreea Bălan a vorbit cu greu despre fosta sa relaţie. Celebra artistă a lăsat de înţeles că l-a iertat pe George Burcea şi îşi doreşte să rămână în relaţii bune cu acesta de dragul fetiţelor lor.

„Nu-mi plac zvonurile şi bârfele tocmai din acest motiv nu le voi discuta. Îmi doresc să fim ambii liniştiți şi fericiţi pentru copiii noștri, fiindcă avem două fete superbe care au nevoie de toată dragostea şi atenția noastră”. „De la început, din prima zi de viaţă a Ellei, mama mea mi-a fost alături de noi, iar de când avea Ella trei luni până recent, am avut o bonă ziua”, a povestit Andreea Bălan.

„Acum a devenit foarte uşor, deoarece au crescut, merg la grădi de la 9.00 la 17.00, iar seara sunt eu şi cu mama”.

George Burcea, despre rolul de tătic

George Burcea își vizitează fetițele, chiar dacă cu Andreea Bălan nu ar fi tocmai în relații prea bune. Dar, împreună, încearcă să le ofere micuțelor tot confortul de care au nevoie pentru a fi bine.

”Pe fete le vizitez și dacă se răstoarnă Pământul. Ele sunt iubitele lui tati și indiferent de alte întâmplări mai puțin plăcute, le voi fi alături toată viața. Rolul meu și al Andreei este acela de a le ajuta să crească frumos și sunt sigur că facem tot ce ne stă în putință pentru acest lucru”, mărturisea el.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 28 mai 2021, 15:44 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă