Unde locuiește George Burcea, după ce s-a despărțit de Andreea Bălan și a ”terminat” carantina cu Viviana Sposub

Publicat: 27 Nov. 2020, 11:20 Vedete

George Burcea și Andreea Bălan nu mai formează un cuplu de mult timp, după ce s-a aflat că actorul are probleme cu legea. După ieșirea din ”Ferma” și situația pandemică din țară, actorul s-a infectat și el cu noul coronavirus, iar recent a vorbit despre perioada în care a locuit cu Viviana Sposub, cea care îi este și iubită.

George Burcea și Viviana Sposub se înțeleg de minune! S-au îndrăgostit în timpul emisiunii ”Ferma” de la Pro Tv, iar nu demult au fost nevoiți să locuiască împreună, după ce s-au îmbolnăvit cu noul coronavirus. Din fericire, cei doi sunt bine acum. Actorul a povestit pentru Click! despre perioada în care a stat cu Viviana Sposub, dar a și mărturisit la cine locuiește acum.

”În perioada în care am fost izolați am locuit împreună cu Viviana, pentru a nu-l infectă și pe nașul Clăriței, cel cu care locuiesc. Pe nașul Zhenon (actorul Iulian Burciu, n.r.) îl știu din 2012 și am stat împreună și la căminul de teatru, și în alte apartamente din București. El nu-mi este doar coleg de teatru, naș și prieten, ci este parte din inima mea, din sângele meu”, a mărturisit George.

George Burcea, despre rolul de tătic

George Burcea își vizitează fetițele, chiar dacă cu Andreea Bălan nu ar fi tocmai în relații prea bune. Dar, împreună, încearcă să le ofere micuțelor tot confortul de care au nevoie pentru a fi bine.

”Pe fete le vizitez și dacă se răstoarnă Pământul. Ele sunt iubitele lui tati și indiferent de alte întâmplări mai puțin plăcute, le voi fi alături toată viața. Rolul meu și al Andreei este acela de a le ajuta să crească frumos și sunt sigur că facem tot ce ne stă în putință pentru acest lucru”, a continuat el.

De asemenea, întrebat dacă a luat legătura cu fosta parteneră, a răspuns: ”Important nu este dacă am luat sau nu legătura cu ea sau dacă ea s-a interesat de sănătatea mea atunci când am avut Covid. Important este faptul că ambii suntem sănătoși și putem să fim lângă fete. Să ne dea Dumnezeu viață cât mai lungă și bucurii alături de minunile noastre”.

Sursă foto: capturi video

Publicat: 27 Nov. 2020, 11:20 Vedete
Pe aceeași temă