Viviana Sposub, la un pas de moarte. Iubita lui George Burcea a suferit un accident cumplit

Publicat: 26 Nov. 2020, 15:13 Vedete

Viviana Sposub a devenit cunoscută publicului larg după participarea la Ferma. De fiecare dată bruneta este cu zâmbetul pe buze și emană o energie pozitivă, însă puțini știu faptul că la o vârstă destul de fragedă a trecut printr-un moment cumplit. În cadrul unui interviu recent, iubita lui George Burcea a vorbit pentru prima dată despre momentele dificile prin care a trecut.

Viviana Sposub vorbește cu mare bucurie despre copilăria ei. Deși a avut parte de multe momente frumoase, la vârsta de 18 ani, fosta prezentatoare TV a suferit un accident de ATV. Această experiență neplăcută a marcat-o pe atât din punct de vedere fizic, dar și din punct de vedere psihic.

„Da… A fost un moment care a lăsat urme asupra personalității mele, dar și asupra trupului meu. La scurt timp după ce am împlinit vârsta de 18 ani, am avut parte de un accident de ATV care mi-a schimbat gândirea și traiectoria. Am fost la un pas de a-mi pierde viața, dar Dumnezeu a avut grijă de mine.

După accident, am stat o perioadă bună de timp la pat, pentru că nu puteam să merg, iar tot corpul și mai ales fața erau pline de răni. Acela a fost momentul în care am realizat cât de efemer este totul, inclusiv frumusețea exterioară. Privindu-mă în oglindă, mi-am spus că nu vreau ca profesia mea să aibă nicio legătură cu felul în care arăt. Am vrut să știu că am o meserie pe care să o pot practica, chit că trupul meu suferă diferite modificări”, a declarat Viviana Sposub pentru VIVA.

Cum l-a cucerit Viviana Sposub pe George Burcea

În cadrul unui interviu recent, George Burcea a vorbit despre relația cu Viviana, dar și cum a reușit aceasta să îl cucerească. Celebrul actor explică faptul că lucrurile dintre ei s-au petrecut natural, însă începutul a fost destul de greu pentru amândoi.

“Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…)”, a declarat George Burcea.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 26 Nov. 2020, 15:13 Vedete
Pe aceeași temă