Andreea Bălan, dependentă de medicamente! Cântăreața trece prin momente cumplite de când a anunțat că divorțează de George Burcea

Publicat: 12 Mar. 2020, 21:32 Vedete

Cântăreața trece prin cea mai dificilă perioadă din viața ei! După doar 6 luni de la căsătoria religioasă cu George Burcea, actorul cu care formează un cuplu de mai bine de 4 ani și cu care are două fetițe, pe Ella și pe Clara, artista se pregătește de divorț.

Relația lor pare să se fi răcit, George schimbându-și comportamentul față de ea, după cum a declarat chiar Andreea, ba mai mult, acesta i-ar fi spus tranșant că nu o mai iubește. La toate acestea s-a adăugat și scandalul – apărut în presă – dintre George Burcea și tatăl lui, părinte despre care a spus că ar fi ucis o femeie și ar fi fost agresiv cu întreaga familie – situație care nu i-a convenit deloc artistei. Mai mult, recent, George ar fi fost “prins” că ar fi consumat cocaină.

Andreea avea probleme cu somnul de mulți ani, din cauza programul haotic cu concertele și drumurile în toate colțurile țării sau în străinătate, însă, de când nu mai este liniștită sufleteste… problemele s-au agravat. Conform unor surse din anturajul vedetei, Andreea suferă îngrozitor și încă nu îi vine să creadă că urmează să divorțeze de bărbatul pe care, până mai ieri, îl vedea jumătatea sufletului ei.

Andreea Bălan, dependentă de melatonină

Andreea este dependentă de melatonină. Ea altfel oricum nu putea dormi fără să ia acest medicament. Îl ia de ani buni. Dar acum… acum, cu situația dată, se frământă foarte tare, încearcă să înțeleagă unde s-a rupt relația lor și când, pentru că ea credea că sunt mai uniți ca niciodată de când a apărut pe lume și cel de-al doilea copil când ea practic, la nașterea Clarei, era să-și piardă viața. Andreea radia de fericire, avea familia pe care și-o dorise mereu. Dar totul s-a dus… ea se macină foarte tare și din cauza fetițelor, că încearcă să facă în așa fel încât ele să nu simtă lipsă tatălui, dar este greu pentru că George era mai mereu cu ele acasă. A slăbit foarte mult, suferă, are cearcăne, e trasă la față, nu poate mânca și nu poate dormi nici cu melatonină”, susțin surse din anturajul vedetei.

Mai mult, în urmă cu câțiva ani, prin 2013, Andreea a recunoscut că este dependentă de melatonină.

Andreea Bălan: “Iau melatonină cu jumătate de oră înainte de culcare”

“Eu am foarte multe concerte în weekend și abia apuc să dorm. Termin cântările și în zori și mă culc dimineață. Uneori, nici nu mă mai culc, plec direct pe drum, poate mai ațipesc în mașină sau în avion, ceva de genul ăsta.

 Și, obișnuită așa din weekend, nici în cursul săptămânii nu mă mai ia somnul. Așa că iau melatonină, un supliment natural care provoacă somnul.

 De altfel, corpul secretă melatonină, dar aceasta este o cantitate în plus care provoacă starea de somnolență. Iau cu jumătate de oră înainte de culcare și mă ia somnul imediat”, povestea ea, în presă.

În urmă cu câteva zile, Andreea și George au anunțat că divorțează. În timp ce ea a preferat să nu dea foarte multe detalii despre separarea lor și motivul despărțirii, George Burcea a postat un mesaj pe pagina să de socializare, în care a detaliat mai multe aspecte. (VEZI AICI MESAJUL POSTAT DE GEORGE BURCEA)

 

 

 

Publicat: 12 Mar. 2020, 21:32 Vedete
Pe aceeași temă