Andreea Bălan, prima apariție la TV după ce s-a despărțit de George Burcea! Motivul clar al divorțului: „Plâng și nu pot să cred”

Publicat: 05 Mar. 2020, 09:30 Vedete

Andreea Bălan divorț. Andreea Bălan a fost invitata lui Dan Capatos pentru a vorbi despre despărțirea momentului din showbiz. Artista a ajuns la divorțul de George Burcea, iar presa a zvonit vrute și nevrute în această perioadă.

Extrem de vastă în declarații, Andreea Bălan s-a hotărât să nu mai lase loc specutațiilor și să clarifice situația în care se află.

Declarații despre divorț Andreea Bălan spune tot despre căsnicia cu George Burcea

90% din ce s-a scris în presă este adevărat, acum pot să vorbesc. A trecut o lună și acum lucrurile s-au clarificat, deși este tristă povestea. Ne-am cunoscut la filmări și știam din prima zi ca el va fi tatăl copiilor mei. După stopul cardiac am decis că vreau să ne căsătorim pentru că mi-am dat seama că dacă nu o faceam și ceva se întâmpla cu mine el n-ar avea acces la anumite lucruri pentru a avea grijă de fetiță

A fost o nuntă pe care mi-am dorit-o, eu m-am ocupat de organizare. Nu mă mai simt întreagă, este dureros să accepți, încă n-am făcut asta, încă sunt în stadiul de șoc și furie. De o săptămână nu am reușit să plâng și azi am plâns prima oară
este o situație pe care eu nu am putut să o schimb, am tras de relație, dar nu am avut ce să fac.

Eu am început să-i reproșez în decembrie lucruri de când și-a schimbat comportamentul. Nu pot să dau detalii foarte multe despre conversațiile noastre pentru că vreau să protejez copiii. Nu mai era la fel de drăgăstos, afectuos și când l-am întrebat ce are mi-a spus niste lucruri care m-au durut.

George Burcea nu o mai iubește

Mi-a spus în vacanță, în decembrie, că nu mai are sentimente pentru mine, dar nu am crezut. Mi-a spus că a deschis o cutie a pandorei, că poate trăiește nite răni din trecut. Probleme cu tatăl său l-au afectat foarte mult, nu presa a scos la iveală aceste lucruri el le-a povestit la un eveniment.

Nu pot să vorbesc foarte mult în numele lui, noi am stabilit să nu povestim ce s-a întamplat cu tatăl lui, eu știam din primele luni, am zis nu condamn, dar el probabil a fost cumva surprins de faptul că tatăl său a ieșit. Aș vrea să menționez că nu m-am desparțit de George Burcea din cauza problemelor pe care le-a avut tatăl său.

La un moment dat mi-a spus ceva de genul că „la umbra unui copac, nu crește nimic”. Dacă nu îmi doream o familie nu făceam doi copii, George a fost invidios pe succesul meu, dar probabil firea mea l-a făcut să creadă că mă interesează doar cariera. Este o lume a bărbaților, eu sunt puternică, eu nu am manager și trebuie să fac afaceri cu bărbați, am o latură bărbătească.
Nu înseamnă că atunci când vin acasă îl trimiteam să fac sarmale.

El din decembrie nu a mai fost acelaș om, lucrurle s-au schimbat. Nu pot să spun că s-a schimbat cu copiii, dar a fost și mult plecat de acasă. Eu nu l-am văzut să consume ceva, dar cred că a făcut asta, i-am propus să facem terapie de cuplu, dar nu-și mai dorește să vină înapoi. E greu pentru că încerc să mă adaptez unei situații în care eu sunt singură.

L-aș primi înapoi, dar este foarte important dacă iertarea asta îl aduce pe el ca înainte. Dacă nu mai vrea aceată familie, evident că vom ajunge la divorț. Eu i-am spus că este o cutie a pandorei și i-am spus să nu vorbească despre trecutul ei.

Andreea Bălan divorț. Alte declarații făcute de Andreea Bălan

Dacă eu muream el putea să vândă o anumită proprietate pentru a întreține fetele. Pentru mine a fost foarte important să facem acest lucru. Da a existat un contract prenupțial și acesta stipulează ca dacă eu muream el putea beneficia de finațele mele, iar dacă divorțam fiecare pleca cu ce a venit.

I-am propus să facem terapie și l-am înteles, însă eu eram de vină pentru tot. El nu a ales să se vindece. Normal că totul a venit ca un tăvălug în momentul în care a ales să scrie cartea, pentru că te răscolești. Nu mi-am dorit niciodată să mă separ și să ajung la divorț.

Nu e vorba ca mi-am dorit cariera, este vorba ca fetele noastre vor avea o traiectorie diferită pentru că tatăl lor nu va mai locui cu ele. Ele nu vor mai simți iubirea părinților. Lucrul ăsta mă doare. Nu mai există familia și copiii nu mai au repere.
El est in filmele lui, încă nu realizează asta. Mi-a dat de înțeles că este mulțumit de întorsătura pe care viața sa a luat-o. Merg pe premisa că bărbații care-și schimbă comportamentul au pe altcineva, dar nu am dovezi în acest sens. Dar dacă ar avea se va afla.

Publicat: 05 Mar. 2020, 09:30 Vedete
Pe aceeași temă