A consumat George Burcea substanţe interzise? Andreea Bălan, declaraţii incredibile: „Bănuiam că ceva este în neregulă”

Publicat: 05 Mar. 2020, 09:30 Vedete

Andreea Bălan şi-a deschis sufletul şi a vorbit pentru prima dată despre problemele care au adus-o în pragul unul divorţ. Deşi artista a încercat să îşi salveze căsnicia, George Burcea a decis să o ia pe un drum separat.

Zvonurile care au apărut în spaţiul public în ultima lună, au fost confirmate de Andreea Bălan. Artista suferă foarte mult din cauza celor întâmplate şi recunoaşte faptul că s-a gândit la tot felul de lucruri, în momentul în care şi-a văzut partenerul de viaţă total schimbat.

„În ultimul timp, bănuiam că ceva este în neregulă, şi mă gandeam că ori are pe altcineva, ori consumă ceva. Mie mi s-a confirmat odată cu ceea ce ştiţi şi voi. Şi i-am spus să facem terapie de cuplu, sau separat, să fie bine, dar nu a vrut”, a mai adăugat cântăreaţa.

Andreea Bălan: „Fetele noastre vor avea acum o altă traiectorie în viată”

Deşi artista a confirmat faptul că este doar o chestiune de timp până când se vor separa şi la notar, aceasta știe că divorțul dintre ea și tatăl fetițelor le va provoca acestora o imensă durerea, iar viaţa lor va avea o altă traiectorie din cauza faptului că de acum în colo nu îl vor mai avea pe tatăl lor alături.

”Fetele noastre vor avea acum o altă traiectorie în viată. Când un copil crește fară un parinte în casă degeaba parintele ăla vine odata pe săptămâna sau de 5 ori pe săptămâna. Nu, părintele ăla nu mai locuiește în casă. Fetele vor avea o traiectorie diferită pentru că tatăl lor nu va mai locui cu ele și ele nu o vor mai vedea pe mami care se iubește cu tati, nu vor avea reperul de familie și asta mă doare. Poate nu vom mai avea Crăciunul împreună, sărbători împreună și lucrul ăsta mă doare, iar asta e apăsarea oricărei femei divorțate”, a spus Andreea Bălan la Antena 1.

Publicat: 05 Mar. 2020, 09:30 Vedete
Pe aceeași temă