Jignirile din online au fost doar „încălzirea”! Andreea Bălan l-a aruncat pe George Burcea în corzi: urmează un divorț cu circ… la tribunal!

Publicat: 21 Apr. 2020, 22:32 Vedete

Scandal colosal între Andreea Bălan și George Burcea, de Paște! Totul a plecat din cauza unor postări pe care actorul le-a făcut pe pagina sa de Instagram, iar de-aici a pornit un schimb de replici care au zdruncinat-o din temelii pe cântăreață. 

Andreea Bălan și-a petrecut prima zi de Paște cu cele două fetițe, Ella și Clara, mama vedetei, dar și probabil bona micuțelor, acasă, în curte, unde au făcut masa cu preparate tradiționale! La masă nu știm dacă a luat parte și încă soțul Andreei, George Burcea, însă, cert este că ambii părinții și-au postat, pe conturile de socializare, imagini deosebite cu micuțele.

Andreea Bălan a luat foc însă când a văzut că în postările din insta story ale lui George, după câteva imagini cu Ella și Clara, actorul a pus o imagine înfricoșătoare cu un tip căruia pare că i s-ar taia gâtul. Artistei părese  că i s-a ridicat părul când a văzut imaginea și… a izbucnit!

Primul lucru pe care artista l-ar fi făcut ar fi fost să-i dea “report” de pe contul de instagram al Ellei, fetița mai mare a cuplului.

Mi-am luat block de la Ella. Oare cine a făcut asta? Hmmmmm, interesant, nu?”, a scris actorul pe imaginea pe care a postat-o și în care arată că nu mai poate accesa pagina Ellei.

Când c*****e fostei soții sunt mai mari decât interesul familiei, te blochezi în net. Bravoooo, a mai postat actorul.

George Burcea: „Să mai credeți în sfintele care fac pe nevinovatele”

A revenit însă cu o altă imagine în care arată că a fost blocat: Oooo, cineva și-a încărcat armele grav de tot (râde – n.r.) Oare cin’să fie?”.

“Să mai credeți în sfintele care fac pe nevinovatele la TV…… care-și dau duhul pentru familie…. Care “jură” că boul a fost de vină, iar ele sunt sfinte (râde – n.r.)”, a revenit George Burcea cu o nouă postare.

Andreea a luat foc imediat! “Când postezi satâre după ce dai share la poze cu Ella și Clara, e firesc să primești block ca să nu mai dai share și să apară copiii lângă astfel de postări periculoase! Vreau un tată exemplar, nu de care să-mi fie teamă”, i-a răspuns Andreea Bălan într-o postare pe insta story.

Actorul însă a revenit, probabil pentru că s-a enervat îngrozitor și a făcut-o praf pe artistă! “Aviz AB” se numește postarea lui! “Poate ați uitat ce meserie am (râde – n.r.) Atât poza cu Zhen, cât și acest video, sunt din două scurt metraje, dar turma p….lii nu poate să înțeleagă acest lucru pentru că prostia e mare. Puneți mâna pe carte……. băăăăăăăă”.

“De la fratele talentat, citire. Există google pentru cei care nu știu ce-i asta. Cu dragoste. De la prințesa X pentru prințesa Y”, a descris el o altă imagine pe care a postat-o.

Așadar, Andreea Bălan și George Burcea n-au avut un Paște liniștit, ba din contra, încă cei doi soți, au fost implicați într-un scandal colosal care a ajuns și în mediul virtual printre fanii celor doi.

Conform unor surse din anturajul celor doi, Andreei i s-a schimbat starea imediat după ce a văzut postările făcute de încă soțul ei. Mai mult, artista a avut o stare de nervi ieșită din comun, însă a încercat să nu se exteriorizeze în fața fetițelor.

Mama vedetei, dar și cei doi invitati pe care i-a avut la masă au încercat să o liniștească. Scandalul dintre cei doi însă nu s-a terminat în mediul online. Andreea ar fi schimbat câteva mesaje pe telefon cu George. Conform acelorași surse, după criza de nervi pe care ar fi avut-o artista, acestea spun că divorțul lor va fi unul cu „zgomot”, la Tribunal, și nu la notar!

Capturi: Instagram Andreea Bălan, Instagram George Burcea

 

Publicat: 21 Apr. 2020, 22:32 Vedete
Pe aceeași temă