Andreea Bălan, atac dur la adresa lui George Burcea: „O decenţă pe care evident că George nu a păstrat-o”

Publicat: 23 Mar. 2020, 13:47 Vedete

Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan şi George Burcea s-a încheiat, iar acum artista dă cărţile pe faţă. Cântăreaţa a făcut un vlog în care le-a povestit fanilor săi despre lucrurile care au făcut-o să renunţe la mariaj.

Andreea Bălan a acceptat provocarea fanilor ei de a face un vlog în care să vorbească despre despărţirea de George Burcea. Chiar dacă artista nu a spus nimic nou cu privire la motivele care au dus la ruptura din relaţia lor, Andreea s-a arătat deranjată de postările pe care George Burcea le-a făcut pe reţelele de socializare.

„Trebuie să existe o decenţă în declaraţii. Decenţă pe care evident că George nu a păstrat-o. A postat la un moment dat o chestie pe care ulterior şi-a retras-o şi mă bucur că a făcut acest lucru. Trebuie ca tot timpul să vorbim unul despre altul frumos. A fost o relaţie frumoasă într-o anumită perioadă şi trebuie să păstrăm pentru Ella şi pentru Clara, doar momentele frumoase.”, a spus Andreea Bălan în vlogul postat luni.

Artista a explicat în vlogul ei că nu a putut face foarte multe lucururi publice pentru că nu ar vrea ca în viitor fetele ei să aibă de suferit.

„Despărţirea a fost inevitabilă fără a da prea multe detalii. Într-o relaţie greşesc ambii parteneri, evident unul mai mult, altul mai puţin, dar eu ştiind prin ce traume a trecut el în copilărie… Eu cred că suntem definţi de copilărie şi de multe ori reacţionăm cu emoţiile din trecut. Le proiectăm pe persoana din prezent… El nu s-a mai ocupat de creşeterea Clăriţei, din cauza unor motive pe care nu vreau să le discut. După stopul cardiac, după a doua operaţie de cezariană din nou a trebuit să îmi revin foarte repede pentru că a necesităţile, facturile veneau, aveam doi copii şi totul trebuia să fie bine.”, a mai spus Andreea Bălan.

Artista a mai explicat că nu mai există cale de împăcare între ei doi şi că deja vor depune actele de divorţ. De altfel, artista a mai spus că nu vrea să comenteze mesajele postate pe Facebook de George Burcea.

Publicat: 23 Mar. 2020, 13:47 Vedete
Pe aceeași temă