George Burcea a uitat-o definitiv pe Andreea Bălan. Ce spune actorul despre o altă relație: ”Dragostea nu te întreabă dacă poate intra în viața ta sau nu”

Publicat: 15 Sep. 2020, 13:50 Vedete

Între Andreea Bălan și George Burcea nu mai există cale de împăcare. După ce fosta sa parteneră și-a refăcut viața, și actorul spune că este pregătit să iubească din nou.

Chiar dacă nimeni nu se aștepta, căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea s-a terminat la nici un an de când au spus ”DA” în fața lui Dumnezeu.

Frumoasa blondină și-a găsit mai repede alinarea, iar acum trăiește o frumoasa poveste de dragoste cu bărbatul care a făcut-o să iubească din nou.

George Burcea a uitat-o definitiv pe Andreea Bălan

Cât despre George Burcea, lucrurile încă nu sunt foarte clare. Sărutul pasional dintre actor și Viviana Sposub a creat un val de controverse, însă niciunul nu a vorbit cu subiect și predicat despre ceea ce se întâmplă între ei. Chiar dacă spune că nu a participat la emisiunea ”Ferma” cu gândul de a se îndrăgosti, George Burcea explică faptul că nu exclude de tot această posibilitate.

„Nu am venit în Ferma cu gândul de a mă îndrăgosti și am spus de multe ori acest lucru, dar cum dragostea nu te întreabă dacă poate intra în viața ta sau nu, mă aștept să mă ia prin surprindere. Sincer, aici e frumusețea…când te lovește și nu știi de unde. Da, voi da frâu liber tuturor sentimentelor pe care le voi avea, căci asta mi-am dorit mereu: să fac lucruri pentru mine, nu pentru camere, presă și tv”, a mărturisit actorul într-un interviu pentru click.ro

Iar în ceea ce privește o nouă relație, actorul nu spune nu dacă simte că se poate îndrăgosti din nou: „Cred că niciodată nu suntem pregătiți să ne îndrăgostim, să facem copii, nuntă și alte nebunii, dar după cum spuneam – dragostea-i frumoasă când poposește în sufletul tău fără să o chemi disperat. Sunt tănâr, sănătos, liber și am tot dreptul să fac ce vreau, cu cine vreau și unde vreau. Eu nu trăiesc pentru oameni, eu trăiesc pentru sufletul meu”, a mai declarat George Burcea pentru sursa citată.

Publicat: 15 Sep. 2020, 13:50 Vedete
Pe aceeași temă