Andreea Bălan, acuzată de infidelitate la divorț? Cu cine l-ar fi înșelat artista pe George Burcea

Publicat: 11 Aug. 2020, 08:41 Vedete

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea se anunță a fi unul destul de dur. Cei doi s-au despărțit în urmă cu 8 luni, iar pe 1 octombrie se vor întâlni oficial și în instanță. Până atunci însă, actorul ar pregăti terenul…

Chiar dacă s-au despărțit cu scandal, cei doi pare că au trecut peste momentele dificil.  Acum George se pare că se pregătește pentru un renumit show TV, iar Andreea Bălan, mai îndrăgostită ca niciodată, se distrează altături de noul iubit.

Potrivit cancan.ro, prima înfățișare a divorțului a fost stabilită pentru 1 octombrie, iar în tot acest timp, George Burcea și-ar fi pregătit terenul. Tot sursa citată scrie că actorul, după ce s-a consultat cu avocații, e dispus să dea cărțile pe față și din câte se pare, să anunțe în instanță că el ar fi fost cel înșelat în căsnicia cu Andreea. Astfel, fie relația solistei cu Tiberiu Argint ar fi mai veche, fie solista ar fi călcat strâmb cu altcineva.

Andreea Bălan: „Suntem despărțiți de 8 luni, fiecare este liber să facă ce vrea”

Pe de altă parte artista spune că nimic din aceste lucruri nu ar fi adevărate și explică faptul că fostul său partener joacă murdar.

„Eu în toate relațiile mele am fost fidelă. Și în această relație cu tatăl copiilor mei, eu am fost fidelă. Mi se pare foarte urât că vrea să îmi discrediteze imaginea, insinuând că aș fi fost infidelă. Noi suntem despărțiți de 8 luni de zile și fiecare este liber să facă ce vrea. E foarte urât ce face”, a declarat Andreea Bălan pentru spynews.ro.

 „Eu am fost o doamnă și nu am declarat mai nimic despre despărțirea noastră, tocmai ca să protejez fetele și să nu afle ele toate dedesubturile dintre noi. Dar nu îmi place să se insinueze ceva ce nu este adevărat, deci, evident, ies și spun care este adevărul”, a mai spus Andreea Bălan pentru sursa mai sus menționată.

Publicat: 11 Aug. 2020, 08:41 Vedete
Pe aceeași temă