Andreea Bălan nu l-a prezentat pe Tiberiu Argint familiei: ”Nu am avut ocazia să-l cunosc”

Publicat: 01 Aug. 2020, 12:32 Vedete

Andreea Bălan se pare că deocamdată îl ține ”ascuns” pe partenerul ei, Tiberiu Argint. Familia încă nu a avut ocazia să îl cunoască pe cel care i-a furat inima frumoasei cântărețe.

Tatăl vedetei a spus pentru Cancan faptul că încă nu l-a cunoscut personal pe Tiberiu Argint, iubitul artistei Andreea Bălan. Însă, chiar dacă nu a avut încă ocazia să vorbească cu el, Săndel Bălan, tatăl cântăreței, și-a expus opinia despre noua relație a fiicei sale. De asemenea, bărbatul merge acasă la Andreea Bălan pentru a sta cu nepoatele sale, Clara și Ella.

„Păi, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Tiberiu Argint, motiv pentru care nu pot să îmi dau cu părerea despre această relație. Am fost acum două zile la Andreea, mi-am văzut nepoatele și nu am discutat despre acest subiect”, a spus Săndel Bălan, pentru Cancan.

Cât despre partea profesională, tatălui Andreei Bălan îi merge bine: ”Am foarte mulți artiști care își fac melodii la mine la studio și mă ocup și de promovarea lor la emisiuni. Totul merge bine!”.

Andreea Bălan, topită după iubitul Tiberiu Argint

În urmă cu câteva luni, artista și actorul au decis să divorțeze, separarea fiind una cu “zgomot”. Andreea și George sunt încă în plin proces de divorț și nu mai există cale de împăcare. La scurt timp după despărțire, Andreea l-a intâlnit pe Tiberiu, cel care a reușit să o facă fericită și cel despre care putem spune că artista este de-a dreptul topită după el! Asta reieșea și din filmările exclusive pe care le-au realizat paparazzi Cancan, în urmă cu câteva săptămâni, la Vama Veche, unde Andreea și Tiberiu s-au purtat ca doi îndrăgostiți. Cei doi s-au plimbat de mână pe malul mării, s-au sărutat și s-au îmbrățișat, ca și cum ar fi fost doi adolescenți la prima întâlnire.

Publicat: 01 Aug. 2020, 12:32 Vedete
Pe aceeași temă