Andreea Bălan, a doua escapadă cu iubitul, în timp ce tăticul Burcea stătea cu fetele? Iată dovada!

Publicat: 29 iul. 2020, 09:19 Autor: G. M. Vedete

Andreea Bălan, a doua escapadă cu iubitul! Ce făcea George Burcea? Petrecea timp de calitate cu Ella și Clara!

Andreea Bălan pare mai îndrăgostită ca niciodată de noul ei iubit, Tiberiu! Blondina este în plin divorț de încă soțul ei, actorul George Burcea, cu care are două fetițe, pe Ella și Clara, însă, abia așteaptă să se încheie ca să-și poată trăi povestea de iubire alături de cel care a reușit să o cucerească și să treacă mai ușor peste suferință.

Relația dintre cei doi pare însă una destul de serioasă! După ce a fost surprinsă de paparazzii CANCAN.RO în brațele lui, sărutându-se, pe plajă în Vama Veche, în urmă cu câteva săptămâni, în timp ce Burcea petrecea timp cu micuțele lor, acum, se pare, că blondina a “fugit” într-o nouă escapadă cu Tiberiu, sau cel puțin așa reiese din postările de pe paginile lor de socializare. Cei doi și-au postat pe conturi o imagine cu un lac superb în care se oglindea cerul, iar fanii au și început să le scrie comentarii în care să-i întrebe unde au plecat împreună. Unii au constatat imediat că fotografiile sunt extrem de asemănătoare: “Același apus, același cadru ca în fotografiile Andreei Bălan! #vacanțăplăcută”.

De partea cealaltă, George Burcea posta pe story imagini și filmulețe cu micuțele Ella și Clara în timp ce se jucau sau se bălăceau în apă cu rățuștele!

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în urmă cu câteva luni și sunt în plin proces de divorț. Cei doi au împreună 2 fetițe, Ella și Clara.

Publicat: 29 iul. 2020, 09:19 Autor: G. M. Vedete
Pe aceeași temă