Andreea Bălan şi-a asumat relaţia cu Tiberiu Argint? Imaginile care au pus pe jar internetul

Publicat: 05 aug. 2020, 10:01 Autor: Elena Vedete
Andreea Bălan şi-a asumat relaţia cu Tiberiu Argint? Imaginile care au pus pe jar internetul

Andreea Bălan iubește din nou! Frumoasa artistă pare că a trecut peste divorțul de George Burcea, iar acum și-a găsit liniștea lângă Tiberiu Argint, fratele unei prezentatoare TV. 

De mai bine de o lună, artista se iubește cu Tiberiu Argint. Deși au apărut în presa imagini cu cei doi, iar apropiații au confirmat ca sunt într-o relație, Andreea Bălan nu a comentat public nimic încă. Aflați într-o escapadă romantică, cei doi au postat aceleași imagini pline de romantism, din același loc și cu mesaje care nu lasă loc de interpretări.

Aflați pe o ambarcațiune, Andreea Balan a scris: „Atenție la tribord”, în timp ce Tiberiu Argint a scris: „Atenție la babord”, îndreptând degetul arătător, cel mai probabil, unul spre celălalt.

View this post on Instagram

Atentie la tribord!!!

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

View this post on Instagram

Atenție la babord!!!

A post shared by ⓂⓇ. ⓈⒾⓁⓋⒺⓇ (@arginttiberiu) on

Andreea Bălan și George Burcea, la divorț

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în urmă cu mai multe luni, iar între ei nu a mai existat cale de împăcare. De altfel, artista a și depus actele de divorț și ar vrea custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are împreună cu actorul.

Andreea Bălan a mărturisit în cadrul unui interviu faptul că, cel mai tare o întristează atunci când vede că fetițele ei îi simt lipsa tatălui. Cântăreața a spus că deseori îi vine să plangă, fiind conștientă de faptul că Ella și Clara nu vor avea parte de o familie obișnuită.

„Ella nu poate înțelege cuvântul despărțire și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi. Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă”, a spus artista.

„Apoi, când o privesc pe Clara, de asemenea mă întristez, deoarece el nu a fost atât de prezent în viața ei cum a fost cu Ella. Mi se rupe sufletul în două, deoarece știu că ele nu vor avea o familie normală, cu mami și tati în casă, și știu că eu trebuie să compensez cum pot lipsurile acestea emoționale. Ambele vor resimți lipsa lui, dar diferit”, a continuat Andreea Bălan.

 

Publicat: 05 aug. 2020, 10:01 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă