George Burcea și Viviana Sposub au dormit în același pat. Ce s-a întâmplat între cei doi concurenți de la Ferma

Publicat: 25 Sep. 2020, 08:37 Vedete

După ce au anunțat oficial că s-au despărțit, Andreea Bălan și George Burcea au început să se afișeze la brațul altor persoane. Dacă frumoasa artistă este mai îndrăgostită ca niciodată de Tiberiu Argint, iată că a venit rândul și fostului partener să își mai acorde o șansă.

Din câte se pare, participarea la Ferma nu i-a adus lui George Burcea doar faimă ci și o posibilă relație. Actorul și Viviana Sposub au fost surprinși de foarte multe ori în momente destul de intime. Zvonurile că ar forma un cuplu au început să circule după momentul emoționant în care ei s-au sărutat.

George Burcea și Viviana Sposub au dormit în același pat

Concurenții au avut de îndeplinit o sarcină în cadrul competiției. Astfel doi câte doi au fost legați de mână, iar pe parcursul unei zile au fost nevoiți să facă diferite activități împreună.

Surpriza cea mai mare a fost în momentul în care aceștia s-au băgat la somn, pentru că au fost de asemenea nevoiți să facă acest lucru împreună cu partenerul cu care fiecare a fost legat.

George Burcea fiind fermier șef a avut o cameră doar pentru el și frumoasa șatenă… Deși pe parcursul competiției niciunul nu a recunoscut că există sentimente la mijloc, actorul i-a făcut Vivianei o declarație: „Este foarte frumoasă și…călduroasă”.

„Puteți să ne închideți luminile? Vă mulțumim foarte mult. Ce înseamnă să fii șef! Păi n-ai venit în camera șefului? Vă mulțumim foarte mult. Noapte bună”, a spus George Burcea, în timp ce se afla în pat cu Viviana Sposub.

George Burcea, dezvăluiri neașteptate despre relația Andreei Bălan

Actorul susține că Andreea Bălan vrea să îi distrugă imaginea pentru a atrage atenția celorlalți de la relația pe care o are cu Tiberiu Argint.

Mai mult, George Burcea a mai dezvăluit faptul că celebra cântăreață nu și-a dorit ca presa să afle despre povestea ei de dragoste.

”Cred foarte mult că i-a fost teamă ca oamenii care mă vor vedea la Ferma să nu-și schimbe părerea despre mine. Părerea pe care ei și-au format-o din cauza articolelor pe care ea le-a dat mereu în presă și la TV. Ea, orice lucru care se întâmplă în viața mea sau în viața ei sau în exterior, îl vede ca pe un huc de presă. Găsește hucuri de presă. Iar acest lucru a fost un huc de presă. Din punctul meu de vedere, acest lucru a fost un huc de presă ca ea să iasă din rahatul în care se băgase cu o anumită presă – o prinsese pe ea la Vama Veche cu noul ei iubit. Lucru pe care ea nu ar fi vrut să-l vadă nimeni, pentru că știu foarte bine acest lucru, înțelegi? Că știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo.

Și atunci, dacă lumea, la început era cu ea, după-aia, lumea a văzut-o cu acel bărbat și lumea a început s-o critice și să zică: Hai, mă, dar încă sunteți căsătoriți, relația, altă relație? După care a zis: Perfect! A plecat! Gata, asta fac! Știu. Îl bag înapoi în rahat! Știu ce fac! Fii atent: eu îi zic că îmi vreau fetele, disperată să plec și el nu-mi răspunde. Gata, ăsta e huc-ul, îmi iau oamenii înapoi. Te rog, ia-ți oamenii toți înapoi. Ia-i! Ia-i! Te rog frumos, ia-i! Îți dau și eu câțiva, dacă… Mai am și eu câțiva, ia-i pe toți”, a mai declarat fostul partener al Andreei Bălan în cadrul emisiunii Ferma. Orășeni vs. săteni.

Publicat: 25 Sep. 2020, 08:37 Vedete
Pe aceeași temă