George Burcea, dezvăluiri neașteptate despre relația Andreei Bălan: ”Știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo”

Publicat: 23 Sep. 2020, 13:28 Vedete
George Burcea, dezvăluiri neașteptate despre relația Andreei Bălan: ”Știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo”

George Burcea continuă seria dezvăluirilor despre fosta soție Andreea Bălan. De această dată actorul vorbește și despre relația pe care artista o are în prezent și pe care din spusele sale își dorea să o ascundă de ochii curioșilor.

În testimonialele pe care concurenții le fac în cadrul emisiunii Ferma, George Burcea a povestit că fosta sa parteneră nu știa că el va participa la această emisiune. Actorul nu a avut încredere în Andreea Bălan și a mințit-o cu locul în care va pleca pentru câteva luni.

”Fosta soție nu știe că sunt aici, i-am spus că plec la niște filmări în Bulgaria pentru o lună, o lună jumăte, cel puțin. Nu prea i-a convenit, pentru că avea și ea filmări. A rămas destul de șocată sau supărată, probabil. N-am putut să-i spun, pentru că, fiind la un alt trust, mă gândeam… Nu mă gândeam, nu am avut încredere în ea, sincer să spun! N-am avut încredere în ea și n-am vrut să spun acest lucru. (…) și mai știa că nu am acces la telefon deloc”, a declarat actorul în cadrul concursului Ferma.

George Burcea, dezvăluiri neașteptate despre relația Andreei Bălan

Totodată, actorul susține că Andreea Bălan vrea să îi distrugă imaginea pentru a atrage atenția celorlalți de la relația pe care o are cu Tiberiu Argint.

În continuare, George Burcea a mai dezvăluit faptul că celebra cântăreață nu și-a dorit ca presa să afle despre povestea ei de dragoste.

”Cred foarte mult că i-a fost teamă ca oamenii care mă vor vedea la Ferma să nu-și schimbe părerea despre mine. Părerea pe care ei și-au format-o din cauza articolelor pe care ea le-a dat mereu în presă și la TV. Ea, orice lucru care se întâmplă în viața mea sau în viața ei sau în exterior, îl vede ca pe un huc de presă. Găsește hucuri de presă. Iar acest lucru a fost un huc de presă. Din punctul meu de vedere, acest lucru a fost un huc de presă ca ea să iasă din rahatul în care se băgase cu o anumită presă – o prinsese pe ea la Vama Veche cu noul ei iubit. Lucru pe care ea nu ar fi vrut să-l vadă nimeni, pentru că știu foarte bine acest lucru, înțelegi? Că știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo.

Și atunci, dacă lumea, la început era cu ea, după-aia, lumea a văzut-o cu acel bărbat și lumea a început s-o critice și să zică: Hai, mă, dar încă sunteți căsătoriți, relația, altă relație? După care a zis: Perfect! A plecat! Gata, asta fac! Știu. Îl bag înapoi în rahat! Știu ce fac! Fii atent: eu îi zic că îmi vreau fetele, disperată să plec și el nu-mi răspunde. Gata, ăsta e huc-ul, îmi iau oamenii înapoi. Te rog, ia-ți oamenii toți înapoi. Ia-i! Ia-i! Te rog frumos, ia-i! Îți dau și eu câțiva, dacă… Mai am și eu câțiva, ia-i pe toți”, a mai declarat fostul partener al Andreei Bălan în cadrul emisiunii Ferma. Orășeni vs. săteni.

Publicat: 23 Sep. 2020, 13:28 Vedete
Pe aceeași temă