George Burcea a dat cărțile pe față! Adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Andreea Bălan: ”Nu s-a stricat totul în patru luni”

Publicat: 24 Sep. 2020, 15:13 Vedete

George Burcea a hotărât să pună capăt tuturor speculațiilor care au apărut în presă în ultimul timp despre el și fosta lui parteneră. Astfel, actorul a dezvăluit care au fost adevăratele motive care au dus la despărțirea dintre ei.

George a mărturisit, fără să explice însă cu subiect și predicat, faptul că din punctul lui de vedere indiferența Andreei Bălan și faptul că îi „călca în picioare visul” l-a făcut să renunțe.

„Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o nuntă în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o.

La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă”, a declarat George Burcea pentru OK Magazine.

”Eu îi mulţumesc şi o respect”

Totodată George Burcea a ținut să îi transmită Andreei Bălan faptul că nu o urăște, însă decizia lui este una benefică pentru amândoi.

 „Îmi doresc să ştie că nu o urăsc, aşa cum crede ea, doar că tind să o înţeleg, cumva. Ea a fost hăituită toată viaţa, e obişnuită ca lumea să o urască. Eu îi mulţumesc şi o respect pentru cele două minuni din vieţile noastre.

Ea va rămâne, însă, mereu în sufletul meu şi îmi doresc să fie fericită în special pentru copiii noştri. Ea nu a înţeles că de asta am plecat, ca să nu transmit copiilor nefericirea mea, însă i-a fost greu, şi o înteleg şi aici, să accepte că cineva poate să o părăsească pe regina Andreea Bălan”, a continuat George Burcea, pentru sursa citată.

Publicat: 24 Sep. 2020, 15:13 Vedete
Pe aceeași temă