George Burcea a dat cărțile pe față! Ce i-a spus actualei sale iubite despre divorțul de Andreea Bălan

Publicat: 11 Oct. 2020, 11:06 Vedete
George Burcea a dat cărțile pe față! Ce i-a spus actualei sale iubite despre divorțul de Andreea Bălan

Viviana Sposub și George Burcea au decis să nu se mai ferească de camerele de filmat și au dat frâu liber sentimentelor. După duelul cu Paul Diaconescu pe care fostul soț al Andreei Bălan l-a câștigat, acesta a revenit în Fermă și s-a bucurat de timpul liber pe care l-a avut alături de actuala sa parteneră.

După terminarea duelului, concurenții de la Ferma au avut parte de o surpriză importantă pentru ei. Au primit pizza și au organizat o mică petrecere pentru a sărbători desființarea celor două tabere și un nou început în competiție pentru fiecare dintre ei.

George Burcea și Viviana Sposub au ales să se retragă într-un loc liniștit și să discute despre planurile lor de viitor. S-au sărutat, s-au ținut în brațe, dar cel mai important au hotărât să înceapă relația fără niciun secret. Astfel, George Burcea a răspuns tuturor întrebărilor pe care frumoasa brunetă i le-a adresat fără să stea pe gânduri.

George Burcea, despre despărțirea de Andreea Bălan

Actorul i-a mărturisit prezentatoarei TV de ce s-a încheiat căsnicia sa cu Andreea Bălan, dar și care sunt planurile sale de viitor. Potrivit acestuia, cântăreața a fost cea care i-a subminat în timpul căsniciei încrederea în forțele proprii, spunându-i în permanență că ceea ce face ea în carieră este mult mai important decât ceea ce face el, potrivit știrileprotv.ro

„Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o nuntă în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o. 

La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă”, a declarat George Burcea pentru OK Magazine.

Publicat: 11 Oct. 2020, 11:06 Vedete
Pe aceeași temă