George Burcea, mărturisiri la ”Ferma” despre căsnicia cu Andreea Bălan! ”Dacă vreau să-i fac rău soției mele, îi fac ei…”

Publicat: 07 Oct. 2020, 09:20 Vedete

Seria dezvăluirilor continuă în emisiunea ”Ferma” de la Pro TV. George Burcea, unul dintre concurenți, a vorbit despre căsnicia cu frumoasa artistă Andreea Bălan.

Actorul George Burcea, concurent în emisiunea ”Ferma”, a făcut dezvăluiri din căsnicia cu artista Andreea Bălan, alături de care are și doi copii superbi. Relația dintre cei doi nu mai este una bună, însă de dragul celor mici trebuie să ”funcționeze”. În show, George Burcea a pornit o discuție despre Andreea Bălan, în condițiile în care el avea o dispută cu Andreea Antonescu.

„Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu? Dacă vreau să-i fac rău soției mele, îi fac ei…nu-i fac Andreei Antonescu, că Andreea nu simte nimic. Sincer, dacă aș avea imunitatea aia, nu ți-aș da-o ție, crede-mă, (n.r.) Andreei Antonescu) pentru că au muncit și au făcut foamea aici”, a spus George Burcea la ”Ferma” de la Pro TV.

„Nu are nicio legătură ce aveți voi acasă, cu situația de aici. Ai fost căsătorit doar cu jumătate din Andre, nu? Ele două sunt prietene foarte bune, au cântat o viață”, a completat și Mihaela Rădulescu, arată Cancan.

George Burcea: ”Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei”

„Da, doar că ele două formează un întreg. Din orgoliu, aș da imunitatea altei persoane. Eu cu tine nu am venit să mă cert, Andreea. Ai crezut că eu te-am atacat și ai vrut tu să mă ataci pe mine… Nu vreau să mă bag cu Andreea Bălan sau cu Andreea Antonescu, în certuri, pentru că știu în ce zone duc anumite scandaluri. Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei”, a mărturisit George Burcea.

„Eu pe a mea o știu de 20 de ani. Întotdeauna iese adevărul la mijloc. E foarte ușor de prima pagină”, a zis Andreea Antonescu.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 07 Oct. 2020, 09:20 Vedete
Pe aceeași temă