Anna Lesko, declarații sincere despre George Burcea: „Îl plac din foarte multe puncte de vedere”

Publicat: 02 oct. 2020, 12:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anna Lesko este fără doar și poate una dintre cele mai râvnite femei din România. Concurenta de la Ferma a reușit să își emoționeze colegii de emisiune după ce a spus ce gândește despre fiecare. George Burcea a fost cel mai apreciat de frumoasa blondină.

În cadrul competiției, Mihaela Rădulescu îi supune pe concurenți la diferite teste și probe. Astfel, provocată de prezentatoarea show-ului, Anna Lesko dezvăluit ce calități a descoperit la actorul de 32 de ani în timpul pe care l-au petrecut împreună în competiție.

”Ana, uită-te în jur, la băieții noștri, pe care l-ai lua acasă? Care ți se pare cel mai atrasctiv?”, i-a spus Mihaela Rădulescu.

”Unul sau mai mulți?”, a răspuns și artista. Astfel, pe lângă George Burcea, și George Piștereanu, și Andrei Stoica au primit complimente din partea focoasei blondine.

În scurt timp, Mihaela Rădulescu i-a cerut să nominalizeze doar un sigur băiat cu care ar pleca acasă, iar artista a răspuns: ”Andrei!”.

Dar Anna nu s-a oprit aici: ”Andrei Stoica, George și George. Din ei trei aș face ceva. De George Burcea îmi place foarte, foarte mult din foarte multe puncte de vedere. Bă, îmi place bărbatul din el! Îmi plac mâinile lui mari”

Fostul soț al Andreei Bălan nu s-a putut abține și a răspuns complimentelor: ”Deja m-a luat cu emoții, să știi”, iar Anna a mai afirmat: ”Îmi place rezistența și lipsa aceasta de scârbă de orice. Adică, orice îi spun, George, da… nu știu, orice am face, el întotdeauna mi-a zis: «Da!»”.

”La Andrei Stoica îmi place la nebunie fizicul lui. La Piștereanu îmi place foarte mult să glumesc cu el! Atât de mult ne potrivim”, a mai declarat Anna Lesko.

 ”Îmi place ironia lui, îmi place la nebunie. Îmi place spiritul de observație pe care și l-a dezvoltat. Atunci mi l-a arătat sau atunci am fost nevoită să îl observ. Și mi se pare că foarte bine funcționăm”, a mai dezvăluit Anna despre George.

Publicat: 02 oct. 2020, 12:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă