Anna Lesko, adevărul despre relația cu fostul soț! Care au fost motivele despărțirii: ”Eu vreau să trăiesc”

Publicat: 08 mart. 2021, 13:27 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anna Lesko este una dintre cele mai apreciate artiste din România și nu doar datorită talentului său. Cântăreața este apreciată și datorită senzualității sale și a faptului că este o femeie extrem de bine îngrijită. Deși nu ar fi părut, focoasa blondină a avut probleme serioase cu fostul său soț de care a decis să se despartă. Anna a dezvăluit care au fost motivele separării de tatăl băiatului său.

Artista a fost întotdeauna o femeie asumată care nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume. Astfel, cântăreața nu s-a sfiit să dezvăluie adevăratele motive pentru care a decis să încheie relația cu fostul său partener.

Anna Lesko, dezvăluiri fără perdea

Anna Lesko a avut întotdeauna numai cuvinte de laudă la adresa lui Adrian, fostul său partener. Deși cei doi nu au ce să își reproșeze, relația cu tatăl copilului său, s-a încheiat. Cântăreața a explicat faptul că, după o anumită perioadă a observat că ea și Adrian o luau în direcții diferite, iar acesta a fost principalul motiv pentru care a dorit să încheie relația cu acesta.

„Nu mai privim în aceeaşi direcţie. Mergem aşa frumos, dar nu-mi mai place. Eu sunt o femeie care trăieşte. Nu zic că Adrian nu, dar nu a fost el pregătit pentru chestia asta. El nu a avut nimic de reproşat, nici eu nu am ce să-i reproşez, dar problema am semnalat-o eu, eu am simţit-o.

Şi eu nu vreau să treacă nicio zi pe lângă mine aşa… pur şi simplu, să treacă. Eu vreau să simt, eu vreau să trăiesc, îmi place mult emoţia, îmi place să fiu efervescentă, îmi place să dau enorm din partea mea, nu să fiu cumva la jumătate de măsură.(…)

Ne-am apropiat foarte tare, am împărţit scena împreună, drumurile le făceam împreună, casa împreună, problemele împreună, totul împreună. El DJ, eu cântăreaţa. Nu merge, se macină foarte mult, se uzează enorm. Ne-am înţeles foarte bine, am avut o poveste de dragoste foarte frumoasă, dar s-a dus”, a mărturisit Anna Lesko la Digi 24.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 08 mart. 2021, 13:27 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă