Anna Lesko și-a schimbat radical look-ul, dar farmecul și l-a păstrat! Cum arată acum, fără celebrele ”cosițe”

Publicat: 12 Mar. 2022, 09:46 Vedete

Anii trec parcă fără să-și pună amprenta pe Anna Lesko, care arată impecabil la 43 de ani. Nu face mari eforturi să se mențină tânără, însă din rutina ei nu lipsesc procedeele estetice. Odată cu un astfel de tratament, vedeta a decis că este momentul să opteze și pentru o schimbare de look! 

Anna Lesko nu mai e puștoaica de odinioară, pusă pe flirturi cu ”celebrii” Bucureștiului. Are un copil pe care-l crește frumos și cu multă dragoste, iar viața ei nu mai e atât de „transparentă” ca înainte. Iese mai rar în cluburi, dar atunci când o face dansul ei este catalogat în mod sigur în categoria show-urilor erotice. Pare să fi rămas aceeași femeie vulcanică, incendiară, și, de notat, sinceră. Anna a dat, din nou, mâna cu televiziunea, unde a lăsat deoparte vocea care făcea furori în anii 2000. Acum gătește. Și o face bine.

La „Vorbește lumea”, emisiune difuzată de Pro TV, avea să ajungă frumoasa Anna Lesko, iar acolo a făcut, de multe ori, show culinar! Chiar de acolo a ieșit artista în urmă cu două zile, surprinsă fiind de paparazzi. Ținta? Întâlnire cu o prietenă, alături de care a mers la un restaurant din Herăstrău, unde au luat masa. Și au schimbat și câteva impresii. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

De ce a divorțat Anna Lesko

Anna Lesko a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Dj Vinnie. Alături de care are și un băiețel, singurul său copil. Un întreg scandal s-a năpustit asupra familie lor odată extrem de ferită de declarații și ieșiri în relief pe astfel de teme. Anna a fost surprinsă sărutându-se într-un club pe când încă nu se știa că s-a separat de tatăl copilului ei.

Chiar fostul partener al solistei a pus capăt tuturor zvonurilor și a mărturisit că cei doi au decis să o ia pe drumuri separate după 8 ani de relație, așa că au divorțat. Se pare că nu ar fi fost vorba de infidelitate din partea unuia din cuplu, ci doar timpul le-a așternut altfel, iar iubirea s-a dus în cazul lor.

Publicat: 12 Mar. 2022, 09:46 Vedete
Pe aceeași temă