Ce îşi doreşte Anna Lesko de la viitorul partener. Ce spune despre fostele relaţii: „Am atras bărbații conflictuali, bărbații nedefiniți, bărbații care nu s-au regăsit”

Publicat: 29 mart. 2024, 12:10 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anna Lesko s-a despărţit de Dj Vinnie, tatăl băiețelului ei, în urmă cu 5 ani. În cadrul unui interviu recent, vedeta a vorbit despre viaţa ei sentimentală. Artista a mărturisit că îşi doreşte un partener, însă nu se grăbeşte sa facă intre într-o relaţie. De asemenea, a explicat şi ce îşi doreşte de la viitorul ei partener.

Anna Lesko și DJ Vinnie au surprins pe toată lumea în momentul în care au anunţat că se despart. Ruptura a avut loc în 2019, după 8 ani de relaţie.  În prezent, Anna Lesko e singură și ce concentrează la creșterea băiețelului ei, Adam, care acum are 10 ani.

Anna Lesko, dezvăluiri despre viaţa sentimentală

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, artista în vârstă de 45 de ani a dezvăluit că nu vrea să se grăbească, îşi doreşte să-l cunoască pe viitorul ei partener foarte bine înainte să intre într-o relaţie.

„Eu vreau un bărbat, știu că urmează să mă întrebi, Mihai, eu vreau un bărbat echilibrat astăzi. Un bărbat echilibrat! Și nu știu unde îl găsesc. Dar nu-l caut! Eu simt că muncesc la o variantă a mea, mă sculptez și sunt sigură că nu mă sculptez degeaba. Mă sculptez pentru ceva, mă pregătesc pentru ceva, pentru o etapă a mea mult mai sănătoasă, mult mai…

Fericită sunt! Sunt fericită pentru că rolul de mamă pe mine m-a scos din absolut toate stările posibile, din punct de vedere pozitiv, așa că fericită eu sunt, dar poți să fii mai fericită decât ești. Și venirea acelui bărbat în viața mea, acel bărbat trebuie să poarte aceste calități, să fie echilibrat și să avem aceleași valori și să privim în aceeași direcție pentru că pentru că pentru mine e mai important ca oricând să fiu înconjurată de un om care nu e toxic”, a explicat ea.

Ce spune artista despre fostele relaţii

Mihai Morar a fost curios și a întrebat-o pe vedetă și care sunt limbajele iubirii pentru ea.

„Liniștea este unul dintre limbajele iubirii. Liniștea când un bărbat spune: Vino-ncoace, vino în brațele mele. Și te strânge în brațe și eu asta îmi doresc de la bărbatul meu pe viitor.

Atunci când mă strânge și eu să simt liniștea. Eu nu mai sunt agitată pentru că el m-a manipulat, pentru că m-a mințit, nu am traumele de acum un an că nu știu ce s-a întâmplat. Pentru că acum îmi vorbește așa, pentru că apoi nu se ține de cuvânt, toate astea creează această neliniște. Tu trăiești într-un stres. (…) Este foarte important să îți dorești îmbrățișarea unui om, a unui bărbat care îți dă această siguranță de care o femeie are nevoie. Eu am avut parte de asta în trecut, dar eu nu am avut parte de ochi, urechi, nu am fost pregătită pentru așa ceva”, a mai zis ea.

Despre foștii ei iubiți, Anna Lesko spune că toți aveau ceva în comun: „Odată ajunsă la maturitate am atras bărbații conflictuali, bărbații nedefiniți, bărbații care nu s-au regăsit încă, bărbații cu aripi care aveau aripile frânte. Nu o să uit niciodată când spuneam: M-am săturat să adun din tranșee răniții, să îi fac bine, să le arăt că viața e foarte frumoasă și că nu e așa cum cred ei că este, totul gri. Lucrul acesta a început să mă epuizeze, să mă stoarcă de vitalitate, de energie, nu mai pot, nu o să mai fac asta. (…) Eu nu mă mai uit după oameni răniți”.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 29 mart. 2024, 12:10 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă