TOP CIAO.RO | Formele naturale l-au cucerit dintr-o mişcare! Cum arăta Anna Lesko pe vremea când forma un cuplu cu Irinel Columbeanu. Nu o recunoşti!

Publicat: 02 apr. 2024, 14:00 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Anna Lesko este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Artista a ştiut întotdeauna cum să îşi folosească atuurile, să le pună în evidenţă şi să atragă toate privirile la fiecare apariţie. Puţini îşi mai aduc aminte, dar blondina a fost în trecut iubita lui Irinel Columbeanu. La vremea respectivă, fostul milionar s-a îndrăgostit de naturaleţea cântăreţei. Nu trecuse încă pragul medicilor esteticieni, dar a reuşit să îi cucerească inima bărbatului. Dacă sunteţi curioşi cum arăta la vremea respectivă nu rataţi imaginile din GALERIA FOTO!

La debutul în showbiz, Anna Lesko era doar o altă domnişoară, ce-i drept, venită de peste Prut gata să ia cu asalt scena muzicală sau măcar mondenă din România, ceea ce s-a şi întâmplat. Blondina s-a bucurat de un real succes în cariera profesională, dar nici în ceea ce priveşte viaţa sentimentală nu se poate spune că a stat prea rău.

Cum s-a transformat Anna Lesko după relaţia cu Irinel Columbeanu

Cântăreaţa a fost una dintre marile iubiri ale lui Irinel Columbeanu. Într-una dintre cărțile sale autobiografice, fostul milionar a povestit cum a început relația cu artista, minoră pe vremea aceea, dar și ce l-a atras la ea.

Cei doi s-au s-au întâlnit în 1996, când ea avea doar 17 ani și dansa într-o trupă de balet, iar el 39. Imaginile cu cei doi au fost probabil uitate de mulți, mai ales că povestea de dragoste a luat sfârșit cu două decenii în urmă.

„(Anna) era într-adevăr cea mai frumușică dintre ele, blonduță, cu ochi verzi-gri, corp foarte feminin, pe care știa cum să și-l miște mai ales când mergea. Avea trăsături frumoase și pomeți promițători la maturitate, însă nu știa o boabă românește (sau nu voia)”, se arată în cartea afaceristului.

Cu trecerea timpului, Anna Lesko a evoluat din toate punctele de vedere, dar mai ales în ceea ce priveşte aspectul fizic. Mai multe persoane au spus că a trecut pragul cabinetului medicului estetician și nu doar o dată.

De ce s-au despărţit cei doi

Cu ceva timp în urmă, Irinel Columbeanu povestea că părinții lui nu au fost niciodată de acord cu relaţia lor. Cu toate acestea, au rezistat 8 ani împreună, până într-o zi când a fost alungată de aceştia din vila de la Izvorani.

„Anna a fost alungată de părinții mei din vila de la Izvorani. Nu au agreat-o de la bun început. Tatăl meu, la un moment, i-a spus: ‘Ieși din casa fiului meu, rusoaico. Așa s-a terminat relația noastră”, a povestit Irinel, în urmă cu ceva timp.

În ciuda zvonurilor care au aplanat în jurul relației lor, Anna Lesko a spus că a rămas prietenă cu Irinel Columbeanu, după despărțire: „Relația mea cu Irinel a fost una de o factură specială. Numai eu și cu el o știm. Pentru cei care caută senzaționalul, le voi spune că nu ne-am certat și am rămas prieteni. Lângă Irinel am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de 8 ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 02 apr. 2024, 14:00 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă