Anna Lesko, declarații neașteptate despre participarea la Ferma: ”Nu știu exact cât am slăbit, dar m-am uscat”

Publicat: 09 nov. 2020, 09:29 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anna Lesko a făcut mărturii neașteptate despre participarea la emisiunea „Ferma”. Artista le-a povestit fanilor săi cât de greu i-a fost în toată perioada în care a stat departe de casă și de cei dragi, dar și cu ce sechele a rămas în urma show-ului extrem de dur.

Anna Lesko a intrat în competiție gata să lupte cu orice adversar pentru a câștiga marele premiu. Deși s-au făcut strategii care uneori au dezavantajat-o, frumoasa artistă a reușit să treacă peste toate și să devină tot mai puternică. Numele marelui câștigător este deocamdată necunoscut, însă fanii emisiunii spun că și blondina are șanse mari la titlul de fermierul anului.

Din păcate, Anna a rămas și cu amintiri neplăcute, însă, spune ea, aceste lucruri au ajutat-o să se redescopere.

În cadrul unui interviu, Anna a povestit faptul că traiul în Ferma a fost extrem de greu, la fel și conviețuirea cu 18 oameni necunoscuți. Mai mult decât atât, lipsa hranei a fost o mare problemă, iar din această cauză a slăbit foarte mult.

„A fost foarte greu, dar această experiență m-a îmbogățit cu o sumedenie de lucruri. Deși mă pot adapta repejor situațiilor, începuturile mă pot lua prin surprindere, iar apoi găsesc resursa în mine pentru a trece peste orice situație. Am învățat să trec peste defectele oamenilor”, a mărturisit solista.

”Condițiile sunt foarte dure”

„Tot ce este legat de Fermă a fost foarte greu, nu greu! Ești aruncat în brațele a 18 oameni pe care nu îi cunoști și trebuie să conviețuiești cu ei. Și dacă nu-ți place ceva, nu poți fugi pe portiță! Ferma îți oferă momente bune, momentele rele, te ajută să te redescoperi! Pe mine m-a ajutat să experimentez, să mi se așeze anumite opinii vizavi de conviețuirea cu mai mulți oameni. Eu sunt un om competitiv, știam că nu voi putea conviețui ușor cu alte persoane, mie îmi plac organizarea, planificarea, lucruri care acolo nu s-au putut întâmpla așa. A trebuit să mă adaptez, să devin o persoană mult mai flexibilă decât sunt eu în viața de zi cu zi. Într-o astfel de experiență trebuie să supraviețuiești, să mergi mai departe. Condițiile sunt foarte dure, spre exemplu mâncarea: da, poate aveam ce mânca, dar ciorba era cu multă apă, până să avem mămăligă, am avut o foame cumplită. Nu știu exact cât am slăbit, dar m-am uscat”, a mai povestit vedeta.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 09 nov. 2020, 09:29 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă