Anna Lesko, scandal la Ferma cu o fostă colegă. Ce a spus Ana Maria Ababei după eliminare

Publicat: 06 nov. 2020, 14:14 Autor: Hermina Hagianu Vedete

După ce Ana Maria Ababei a fost eliminată din Ferma, un nou scandal a izbucnit. Cântăreța de muzică populară a povestit în cadrul unui interviu faptul că a plecat din emisiune cu un gust amar în ceea ce o privește pe Anna Lesko, cea care a și propus-o pe brunetă la duel.

Frumoasa artistă a intrat în direct în emisiunea Vorbește lumea, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri. Spre exemplu cântăreața a explicat de ce este supărată pe Anna Lesko, persoana pe care a considerat-o, la un moment data, prietena ei. 

”Eu am crezut că am avut o relație bună cu Anna. Dar nu a fost așa. Am luat o decizie care ei nu i-a convenit. Nici nu am vrut să mă menajez, prin decizia pe care am luat-o. Și nici nu am vrut să fiu menajată din cauza accidentării.

Accidentul a fost serios, m-a călcat vaca pe degetul cel mare. Dar mi-am revenit, după ce am urmat sfaturile medicului care m-a consultat. Relația cu toți s-a schimbat, apoi. Eu am vrut să-l salvez pe Gabi de la duel. Atunci am simțit ruptura cu ceilalți de la Ferma. Pentru că nu am făcut cum au vrut ei”, a povestit Ana Maria Ababei.

Scandal la Ferma, cu Anna Lesko acuzată!

Mai mult, Ana a dezvăluit că și-a dat seama târziu de faptul că Anna Lesko a jucat doar un rol.

”Am impresia că afecțiunea Annei Lesko nu a fost reală. Cel puțin nu a fost atât de reală cum a fost a mea pentru ea. M-a dezamăgit tare Anna și nu pentru că m-a trimis la duel ci pentru comportamentul față de mine. După Anna Lesko, la acest clasament al dezamăgirii, urmează vreo 15-20 de locuri libere, abia apoi următorii din Fermă”, a mai spus Ana Maria Ababei.

Ce spune Anna Lesko despre colegele sale

Din spusele artistei aflăm faptul că este iritată de atitudinea unor colege care se plâng tot timpul, iar cu prima ocazie a ținut să le transmită gândurile sale prin intermediul unui clip postat pe o rețea de socializare.

„Observ la foarte multe femei, toate se vaită, mă, toate sunt foarte obosite si foarte nemulțumite. Ele toate au nevoie de multe bone, de foarte multe bone! Au nevoie de foarte multe femei de serviciu în viața lor”, a spus Anna Lesko în filmulețul pe care l-a realizat în platourile emisiunii și pe care l-a postat pe contul personal de Instagram.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 06 nov. 2020, 14:14 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×