TOP CIAO.RO | A înfulecat pe nerăsuflate o shaorma cu de toate! Anna Lesko a uitat de bunele maniere în public

Publicat: 02 feb. 2024, 14:30 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Chiar dacă sunt mereu aranjate şi în pas cu moda, vedetele din România mai au şi momente de slăbiciune. Nu v-aţi fi gândit niciodată că divele ar putea fi surprinse în timp ce înfulecă pe nerăsuflate fast food pe sub volanul maşinii. Cu siguranţă îşi imaginau că nimeni nu le observă, dar surpriză! Paparazzi CIAO au fost pe fază şi au imortalizat momentele… stânjenitoare. Nu rataţi deci fotografiile din GALERIA FOTO! Sunt savuroase!

Vedetele noastre sunt mereu pe grabă, iar de multe ori nu au timp nici măcar să mănânce. Din acest motiv, multe preferă să ia masa pe unde apucă, deşi acest lucru nu este deloc benefic pentru organism. Dar cine mai stă să ţină cont de aceste reguli atunci când foamea e mare?

Anna Lesko a uitat de bunele maniere în public

Chiar dacă nu le onorează ipostazele, cu siguranță se vor amuza și ele când se vor vedea în imaginile din GALERIA FOTO.

Am putea spune că surorile Bambi sunt campioane la ”mâncat viteză”. În urmă cu mai mulţi ani, atunci când erau pe val în industria muzicală şi aveau concerte pe bandă rulantă, artistele nu aveau timp de nimic, nici măcar pentru o masă corectă.

Următoarea pe lista noastră este Anna Lesko. Te-ai fi gândit vreodată că o să o vezi pe diva sexy în timp ce mănâncă shaorma pe sub volan… cu mare poftă?

Oana Lis a recunoscut mereu că nu dă înapoi când vine vorba de mâncare. În ceea ce o priveşte nu este nimic de mirare. Soţia lui Viorel Lis nu s-a putut abţine nici măcar la volan. A „atacat” o pizza, evident după ce a tras pe dreapta preţ de câteva minute.

Contrar așteptărilor pe care unii răutăcioşi le-ar putea avea, campioana acestui top nu este Oana Roman. Pe ea am surprins-o în mașină în timp ce răsfăța doar cu un sandviș.

Artista a împlinit 45 de ani!

Anna Lesko s-a remarcat la începutul anilor 2000, atât datorită frumuseții incontestabile, cât și vocii inconfundabile. Deşi a pus pe pauză cariera în industria muzicală, frumoasa blondină este în continuare activă pe reţelele de socializare.

Artista îi ține întotdeauna la curent pe fanii săi cu diverse evenimente sau activități ce au loc în viața ei sau în care se implică. De asemenea, blondina ştie cum să atragă toate privirile asupra ei. Vedeta îşi pune în evidență cele mai puternice atuuri fizice, încântând admiratorii  de fiecare dată cu imaginile pe care le publică pe reţelele de socializare.

 

Sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 02 feb. 2024, 14:30 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă