Ce relație este de fapt între Andrei Stoica și Anna Lesko. Cum i-a prezentat-o soției pe artistă, prin intermediul unui filmuleț: “Să o respecți! Mi-a făcut…”

Publicat: 12 Nov. 2020, 10:45 Vedete

Andrei Stoica este unul dintre candidații la titlul de Fermierul anului 2020. Sportivul a luptat până acum și a reușit să ajungă foarte departe, însă dorul de familia sa este foarte mare. Bărbatul a câștigat în urma unor licitații dreptul de a trimite un filmuleț familiei sale și a reușit să uimească pe toată lumea cu modul în care a prezentat-o pe Anna Lesko în fața soției lui.

Recent, Andrei Stoica s-a putut bucura de premiul pe care l-a primit. Astfel, Mihaela Rădulescu i-a dat un telefon cu ajutorul căruia a făcut mai multe filmulețe în care a prezentat familiei sale unde doarme, ce mănâncă, animalele, dar și pe colegii săi.

Atunci când a ajuns la Anna Lesko, sportivul a avut numai cuvinte de laudă la adresa acesteia: “Să o stimezi, să o respecți! Mi-a spălat, mi-a făcut masaj”, i-a transmis Andrei Stoica soției sale.

Ce spune Anna Lesko despre Andrei Stoica

În cadrul competiției, Mihaela Rădulescu îi supune pe concurenți la diferite teste și probe. Astfel, provocată de prezentatoarea show-ului, Anna Lesko dezvăluit ce calități a descoperit la colegii săi, bărbați.

”Ana, uită-te în jur, la băieții noștri, pe care l-ai lua acasă? Care ți se pare cel mai atrasctiv?”, i-a spus Mihaela Rădulescu.

”Unul sau mai mulți?”, a răspuns și artista. George Piștereanu, și Andrei Stoica au primit complimente din partea focoasei blondine.

În scurt timp, Mihaela Rădulescu i-a cerut să nominalizeze doar un sigur băiat cu care ar pleca acasă, iar artista a răspuns: ”Andrei!”.

Dar Anna nu s-a oprit aici: ”Andrei Stoica, George și George. Din ei trei aș face ceva. De George Burcea îmi place foarte, foarte mult din foarte multe puncte de vedere. Bă, îmi place bărbatul din el! Îmi plac mâinile lui mari”.

”La Andrei Stoica îmi place la nebunie fizicul lui. La Piștereanu îmi place foarte mult să glumesc cu el! Atât de mult ne potrivim”, a mai declarat Anna Lesko.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 12 Nov. 2020, 10:45 Vedete
Pe aceeași temă