Anna Lesko, declarații halucinante după ce a petrecut o noapte cu George Piștereanu, la Ferma: „M-a violat!”

Publicat: 25 Sep. 2020, 12:59 Vedete

După ce mai mulți concurenți au dat frâu liber sentimentelor, se pare că a venit și rândul Annei Lesko și a lui George Piștereanu să facă acest lucru. Se pare că între cei doi s-ar putea lega o idilă după ce au petrecut o noapte împreună. Cei doi au fost legați cu o sfoară, aceasta fiind una dintre probele pe care participanții la show au trebuit să o respecte și pe care cei doi au trecut-o cu brio.

Anna Lesko a povestit cum și-a petrecut noaptea alături de George Pișteareanu, spre amuzamentul colegilor din Ferma, care îi văd deja împreună.

”Am dormit spate în spate, și așa, și așa, și cu piciorele încrucișate la un moment dat”, a sus Anna Lesko.

”Mi-am zis, hai să nu mai pun o mână pe ea!”, a completat și George.

După noaptea petrecută împreună, atunci când au ieșit din cameră, Anna a strigat către concurenți: ”M-a distrus, m-a violat!”, George Piștereanu s-a apărat imediat: ”N-am umblat la ea!”.

Anna Lesko, atac dur la adresa colegelor sale din Ferma

Anna Lesko a avut o reacție acidă la adresa colegelor sale de emisiune. Sătulă de ”figurile” fetelor, cântăreața le-a ironizat și a dorit totodată să arate faptul că acestea nu sunt pregătite să dea piept cu greutățile vieții.

Din spusele sale aflăm faptul că este iritată de atitudinea unor colege care se plâng tot timpul, iar cu prima ocazie a ținut să le transmită gândurile sale prin intermediul unui clip postat pe o rețea de socializare.

„Observ la foarte multe femei, toate se vaită, mă, toate sunt foarte obosite si foarte nemulțumite. Ele toate au nevoie de multe bone, de foarte multe bone! Au nevoie de foarte multe femei de serviciu în viața lor”, a spus Anna Lesko în filmulețul pe care l-a realizat în platourile emisiunii și pe care l-a postat pe contul personal de Instagram.

Publicat: 25 Sep. 2020, 12:59 Vedete
Pe aceeași temă