Anna Lesko s-a pozat super sexy lângă frigider, dar fanii au văzut altceva! Ce reacție a avut artista

Publicat: 26 Feb. 2020, 14:36 Vedete

Anna Lesko este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, iar prezența ei super feminină îi dă pe bărbați peste cap! Recent, cântăreața s-a fotografiat sexy la frigider, iar internauții au reacționat imediat!

Detaliul pe care l-au observat, pe lângă ținuta din dantelă neagră, foarte sexy, care îi vine Annei Lesko ”mănușă”, era, de fapt, o sticlă de bulion care era pe terminate.

”Sunt mult prea inspirată, așa că nu am să las niciun comment🤭”, scrisese artista pe Instagram.

”Nu mai ai bulion”, a scris un internaut în comentarii.

”Fac altul”, i-a răspuns Anna Lesko.

Anna Lesko are un nou iubit pe care l-a ascuns de ochii lumii

Puțini știu, însă, că frumoasa artistă Anna Lesko se află într-o relație cu un bărbat din lumea bună care i-a arătat ce înseamnă iubirea. Bărbatul care o face fericită pe excentrica artistă este cunoscut în lumea afacerilor și nu are nicio legătură cu showbizul românesc.

Artista a reușit să-și refacă viața la trei luni de la despărțirea de tatăl copilului ei, DJ Vinnie. Deși sunt la începutul poveștii de iubire, există o regulă destul de importantă pentru misteriosul iubit al cântăreței!

Acesta i-a interzis vedetei să publice poze cu ei împreună sau să își asume relația. Afaceristul ține foarte mult la viața lui privată și nu își dorește să fie urmat de o armată de paparazzii și jurnaliști atunci când iese din casă.

Publicat: 26 Feb. 2020, 14:36 Vedete
Pe aceeași temă