Anna Lesko, mesaj tulburător după ce a pozat aproape goală: „Nu sunt un exemplu de urmat! Cu trecerea timpului, nu ma mai simt…”

Publicat: 25 Nov. 2019, 17:49 Vedete

Nu mai uimește pe nimeni faptul că Anna Lesko a pozat goală, însă de data aceasta un alt aspect a atras atenția.

Aceasta și-a încântat fanii cu noi poze provocatoare, care au încins imaginația bărbaților. Însă mesajul care a însoțit fotografiile i-a îngrijorat pe fanii vedetei.

„Nu sunt un exemplu de urmat! Cu trecerea timpului, nu ma mai simt de parca ar trebui sa ma justific. Suntem diferiti si frumosi in felul nostru.Aaaa, poti tine cont de anumite aspecte, sa vezi daca rezoneaza in context cu tine.

Poate ce mie imi prieste, pe tine te dezavantajeaza. Femeile care se dau drept exemplu si se bat cu pumnii in piept ca sunt demne de urmat in toate cele,nu imi prezinta incredere. Am intalnit suficiente la viata mea. Astazi, ea daca este „combinata” cu un fotbalist o vei vedea negresit pe stadion, in plina actiune.

Dupa, se indragosteste de altul, un actor, o vei vedea in public aplaudand cel mai zgomotos posibil. S a despartit si de acesta si s a indragostit de un patron de club, o vei vedea non-stop acolo, sa nu i scape ceva…. Daca o intrebi, iti va raspunde ca stie bine directia dar in realitate este foarte derutata.

In fine, ca sa scurtez, fi mai inventiva de atat! Fi mai dibace. Urmareste fenomenul, ce se intampla in jurul tau. Analizeaza te pe tine in diferite contexte. URMARESTE TE PE TINE NU PE CINEVA! Si atunci, ai sa te indragostesti de tine” a fost mesajul postat de cântăreață pe social media.

Publicat: 25 Nov. 2019, 17:49 Vedete
Pe aceeași temă