Fotografii 18+ cu Anna Lesko! Cântăreața a uitat de existența acestor poze!

Publicat: 19 Feb. 2020, 13:59 Vedete

Anna Lesko este una dintre cele mai frumoase cântărețe din România, care transmite un sex-appeal incredibil, este foarte confidentă și se apreciază așa cum este firesc și normal!

Frumoasa cântăreață se fotografiază în diferite ipostaze care mai de care incitante, sexy și fierbinți, având un corp de invidiat. Postările de pe paginile sale personale strâng mii de aprecieri și comentarii delicioase din partea internauților.

La vârsta de 41 de ani, Anna Lesko este posesoarea unui trup de zeiță la care bărbații visează!

Cu peste un milion de urmăritori pe platformele sociale, Anna Lesko a reușit să câștige respectul și iubirea oamenilor prin muzică, dar și prin ceea ce este ea: o femeie puternică, care inspiră alte femei și care este sigură mereu pe ceea ce face!

Anna Lesko are un nou iubit pe care l-a ascuns de ochii lumii

Puțini știu, însă, că frumoasa artistă Anna Lesko se află într-o relație cu un bărbat din lumea bună care i-a arătat ce înseamnă iubirea. Bărbatul care o face fericită pe excentrica artistă este cunoscut în lumea afacerilor și nu are nicio legătură cu showbizul românesc.

Artista a reușit să-și refacă viața la trei luni de la despărțirea de tatăl copilului ei, DJ Vinnie. Deși sunt la începutul poveștii de iubire, există o regulă destul de importantă pentru misteriosul iubit al cântăreței!

Acesta i-a interzis vedetei să publice poze cu ei împreună sau să își asume relația. Afaceristul ține foarte mult la viața lui privată și nu își dorește să fie urmat de o armată de paparazzii și jurnaliști atunci când iese din casă.

Cum făcea Anna Lesko amor cu fostul ei iubit, DJ Vinnie

Anna Lesko a acordat un interviu pentru revista Andreei Esca. În el, cântăreața a vorbit și despre viața ei intimă cu DJ Vinnie.

„Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeaşi poftă şi credeţi-mă că nu mint, pentru că nu este cazul… cu aceeaşi poftă, poate chiar mai mare decât altădată, ştiind că Adam este prin preajmă, face băiţă cu toate jucăriile lui.

Dacă nu ai răbdare în relaţia ta, nu e OK. Trebuie să-ţi faci timp pentru asta, pentru că mereu intervine câte ceva (…) Foarte mulţi obosesc. Apoi, chestiile astea se acumulează în timp. Se transformă în nişte frustrări cumplite”, a mărturisit Anna Lesko.

Publicat: 19 Feb. 2020, 13:59 Vedete
Pe aceeași temă