Cele mai sexy vedete in 2018. Atentie! Pozele provoaca dependenta

Publicat: 15 Dec. 2018, 18:51 Vedete
Cele mai sexy vedete in 2018. Atentie! Pozele provoaca dependenta

Se stie ca romancele sunt printre cele mai frumoase femei din lume, insa si printre cele mai sexy. Iata fetele cu care ne mandrim.

Dintotdeauna vedetele de sex feminim din Romania au atras atentia oamenilor, pentru ca sunt extrem de frumoase si intorc capetele pe oriunde trec. Chiar nu pot trece neobservate.

Cele mai sexy vedete in 2018

In acest sens, am facut un Top 5 al celor mai sexy vedete din Romania, putand declara fara niciu dubiu ca acesta a fost anul lor. Iata lista cu cele 5 frumuseti.

1. Bianca Dragusanu

Deja nu mai este o surpriza ca Bianca Dragusanu se afla in acest top, ca si in alte multele, fiind una dintre cele mai sexy femei din Romania, dupa care barbatii se topesc.

Are un trup de zeita si forme perfecte si apetisante, iar in orice s-ar imbraca arata de milioane. Daca mai punem la socoteala si faptul ca este mama si a trecut prin procesul nasterii, atunci nu mai avem nimic de spus.

2. Inna

Inna este extrem de iubita atat in Romania, cat si in afara, iar fanii ei nu inceteaza s-o laude la fiecare aparitie a sa.

Conturile de socializare sunt bombardate cu comentarii de apreciere, atat din partea femeilor, cat si a barbatilor.

Cantareata stie sa pozele cat mai senzual, iar acum pare ca ii vine natural, aratand excelent, atat in tinutele minimaliste, cat si in outfit-urile extravangante. Ca sa nu mai spunem de pozele in costum de baie.

3. Delia

Chiar daca a mai fost mustrata de fani pentru ca a avut mici fluctuatii de kilograme, Delia este o femeie superba si sexy care incince imaginatia barbatilor. Si stie cum sa pozele provocator incat acestia isi ies din minti.

Delia este una dintre cele mai deschise artiste din Romania, nepasandu-i de gura lumii si imbracandu-se fix dupa bunul ei plac, fapt ce a atras atentia tuturor si i-a permis sa se imbrace cat de provocator a vrut.

4. Anna Lesko

De foarte multi ani, Anna Lesko este considerata una dintre cele mai frumoase si sexy femei din Romania. Are o senzulitate debordanta, fapt pentru care incinge imaginatia barbatilor doar cu o privire.

Nu ezita sa-si puna in valore atuurile si pozeaza sexy si sumar ori de cate ori are ocazia. Iar fanii sunt extrem de fericiti pentru acest lucru, pentru ca are un corp de vis la care orice femeie viseaza.

5. Ana Baniciu

Anna Baniciu a intrat de curand in atentia oamenilor, mai ales de cand a participat la Asia Express, alaturi de Raluka. In prezent, este considerata femeia cu cel mai frumos posterior din showbiz.

Si pe buna dreptate, arata demential iar pentru asta petrece cateva ore pe zi la sala, avand un trup tonifiat si extrem de frumos.

Putem spune fara niciun un dubiu ca Ana Baniciu este o femeie extrem de sexy care merita toate aprecierile.

Vezi galeria foto pentru poze cu frumoasele romance.

Publicat: 15 Dec. 2018, 18:51 Vedete
Pe aceeași temă