Scandalul preotului care s-a laudat cu hainele Gucci si Louis Vuitton continua. A fost tras la raspundere de superiorii sai

Publicat: 15 dec. 2018, 13:37 Autor: Simona Life

Preotul care si-a expus hainele de firma pare sa aiba probleme cu superiorii, datorita comportamentului neadecvat, care a starnit furia oamenilor.

Un preot s-a laudat pe Instagram cu haine si accesorii Louis Vuitton si Gucci! Preotul a devenit celebru pe plan international dupa ce enoriasii au vazut pe Instagramul lui pe ce se duc banii lor.

Conform Moscow Times, preotul Veaceslav Baskakov este cercetat disciplinar pentru ca s-au depus mai multe plangeri impotriva sa, cu speranta ca isi reveni in simturi.

Dupa ce a izbucnit acest scandal, preotul si-a inchis pagina de Instagram unde a postat toate pozele in care demonstra cat de mandru este de achizitiile sale de firma.

Scandalul preotului care s-a laudat cu hainele Gucci si Louis Vuitton continua

Scandalul preotului care s-a laudat cu hainele Gucci si Louis Vuitton continua

„Mi-e foarte rusine si imi asum responsabilitatea deplina. Voi plati penitența si voi inchide pagina de Instagram, pentru ca nu stiu cum sa ma comport cu modestie si in mod adecvat.

Am incercat sa fiu o persoana deschisa. Am fost avertizat (impotriva acestui lucru), dar am luptat pentru aceasta libertate” a spus preotul Vyacheslav Baskakov intr-o scrisoare.

Dupa aceea a marturisit ca unele dintre produsele fotografiate nu erau ale sale, ci expuse pe rafturile magazinelor de lux, cum ar fi o pereche de papuci de la Gucci.

Publicat: 15 dec. 2018, 13:37 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă